Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Странно - някой влезе със странна сила

Странно - някой влезе със странна сила

Странно - някой влезе със странна сила
Една нощ с моя приятелка се събудихме от бутането на овцете. И по едно време някой влезе от външната вратница и изведнъж овцете спряха да дрънчат.

И после само се отвори вратичката към животните, толкова силно и после се затвори и изведнъж някой влезе със страшна сила в къщата и почна да бута чинии, тигани и т.н.

И после се чуха леки и бавнни стъпки и после се чуха изстрели от пистолет и падането на патрони и настана тишина, а ние бяхме готови да ревнем, но нали телевизора беше изключен и не трябваше да издаваме звуци, да не да влезат и при нас.

Бяхме много тихи. Аз и казах: скрий си телефона и така после пак се чу тропане и на края се затвори вратата и т.н.

Но пак не посмяхме да излзем и сме стояли до няколко часа сутринта. По едно време някой излезе навън и отиде до някаква кола и замина.

Тогава ние хванахме колелетата и си дойдохме в града.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Денимира Ангелова
Абе така как описваш може да е всичко! Не разбрах крадец ли мислите, че е или дух или какво, по Дяволите?!? Опиши го по-подробно ли, де да знам... Поне теорията си кажи!
0
0
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 13:05
Аз разбрах били сте в друга стая и сте чули при овцете всичко това?Може би е бил неспокоен дух невярвам да е бил роднина но може и да е крадец но може и да е дух затова е добре че сте били тихи.
0
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
09.08.2012 14:59
Малко повече може да обясниш смисъл нищо не разбрах. Кажи го по подробно!
0
0
диди
диди
09.08.2012 10:30
Това според вас жив човек ли е? както го описвате не става ясно къде сте били при овце в къща извън населено място може би?
0
0
wow
wow
08.08.2012 23:22
Нищо не разбвах.
0
0