Странно

Странно
Здравейте. Аз не съм вярващ, но както се казва си продадох душата на дявола незнайно как. Та започна се в училище, значи връщаха ни тестовете и резултатите на класа били много лоши (по Химия ). Та преди да ми върнат теста си казвах на ум: Дяволе, нека на теста да имам хубава оценка поне 3 или 4. И ми връщат теста, а аз имам 5-ца, а по химия съм много зле.

Както и да е. Първия път може. След няколко дена исках малък лаптоп и пак си казах: Дяволе, знам, че Бог няма, не съм вярващ, но ти си ми приятел, нека да имам днес лаптоп. И след 10 мин. баща ми ми купува лаптоп.

Втори път леко набва ма ок, айди. Но след оклоло 4/5 дена пак имахме тестове и аз пак изричам думите ( по горе ) и изкарам пак висока оценка (4 ) от цял клас 2 -ки и другите си мислят, че преписвам макар и пред учител.

Та това се случва постоянно, искам нещо и си казвам/ Дяволе, искам тей тей кот е там и то става. Защо ? ( Не че не искам де, супер е и благодаря на Дявола )

Много пъти незнайно как се спасявам от опасности също като произнеса думите: Дяволе нека и всичко става. Моля кажете мнение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
16.05.2019 23:14
Всеки избира в какво да вярва .Не ме интересува дали някой ще ми казва грешник,но аз си вярвам в дявола.
0
0
Death Note
Death Note
30.06.2016 00:48
Моето мнение е, че нямо по-голям грешник от теб! Ти се молиш на дявола и хулиш Бога, а това е най-големия грях, по-голям, дори от убийството. Слуга си на дявола и такъв ще си останеш. И не се надявай да ти се отговори с добро!
6
1
Mr. vampire MaN
Mr. vampire MaN
07.04.2016 20:42
ETO EDNA SLUCHKA:Bratovchet mi i edin negov priqtel sa bili otishli v igralna zala no vsichki mesta sa bili zaeti zatova
se nalojilo da si chakat reda.
I te se smeeli i borickali i toq deto bil ohrana gi izgonil
i te se molili na bog no nisto ne stanalo.Te sa zapochnali da
se molqt na dqvola i ohranata izleznal i gi nakaral da vleznat vatre i zapochnali da igraqt tova stanalo v grad sofiq.
2
0
Mr. vampire MaN
Mr. vampire MaN
07.04.2016 20:35
I az ne sam vqrvqsht no ima mnogo sluchai e taka gospod ne pomaga a dqvola da!!!
1
1
Мария-Магдалена
Последните двама са прави.Може да имаш пари,слава,голяма къща и всичко за което мечтаеш,но това са материални неща.Дялова може да ти даде каквото искаш,но ще вземе твоето най-ценно нещо,а това е твоето семейство.Бог те пази и обича.Той е нашия небесен татко.Бог не е доволен от това което ти вършиш.Дявола те подкупва,а Бог те пази.Винаги когато легнеш се замисли къде ще ти е по добре-в Ада или в Рая?Не бъди като Ева-подкупена от дявола само с една забранена ябълка.
Предупреждавам те!Повярвай всичко което ти казваме тук!
5
0
Melissa
Melissa
29.12.2011 00:09
Виж,хубаво е да имаш нещата които поискаш,но не мислиш ли,че не трябва да молиш Дявола?Всеки път като го помолиш нещо и той ти го дава,ти взима по нещо.Взима по-малко,но като го молиш толкова много накрая ще видиш колко много ти е взел.А Бог ти дава и не иска нищо в замяна,освен да бъдеш добър и честен човек.А и не смяташ ли,че след като има Дявол,има и Бог?Дявола без Бог не може да съществува.Следващия път като искаш нещо помоли Бог.Аз винаги така правя и рано или късно го получавам.
1
0
Любомира
Любомира
12.12.2011 23:04
по-добре не си играй така, защото дявола, за разлика от Бог дава, но взима нещо от теб в замяна, когато Господ дава, той дарява, разбираш ли ? Дяволът може да ти даде и 1 000 000 но в същото време да умрат роднините ти за сметка на това.... добре ли ще ти е ? Не знам какво те прихваща, но щом не си вярващ, не е нужно да се излагаш и да молиш някой да ти даде нещо, стегни се и го постигни сам със собствен труд като истински мъж, а не като плужек !
0
0
siska
siska
26.11.2011 12:37
Абе нз дали е тъп или луд, ама определено има прекалено голяма склонност да вярва в такива неща! :D
0
0