Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дежавюто в живота

Дежавюто в живота

Дежавюто в живота
Нядявам се знаете какво е дежавю. Моят живот е именно нещо доста странно. Понякога ми се случват неща, които вече съм сънувал или пък не знам. Но имам чувството, че този човек съм го виждал, че това събитие се е случило вече, а в действителност нито едно от тях не е така. Някой може ли да ми обясни какво се случва и поне искам да разбера дали е така само при ме. Мерси предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Бояна
Бояна
15.04.2019 23:46
Имам абсолютно същите случки и не само аз, забелязала съм го у много млади хора. Чрез сънища или просто усет за познатото, имам дори доказателства. Аз сънувах приятеля ми половин година преди да се познаваме, да не кажа и повече, както и той се оказа, че е сънувал мен. Мисля, че е от недоразвитото трето око на човешката раса, преди милион години се е вярвало, че хората са имали три очи, а днес е останало като интуиция. Може великите сили да не искат да знаем нещо? Да не ни доставят доказателства?
5
0
Анонимен
Анонимен
17.03.2019 04:06
╡╛╙ ╜ ╝╖ ͗┴ᆫ┳┳ᆫעיר ┴┴ ┴╘ ╘╝ ╝╘ ╡╛╙ ╜ ╝╖

╓ ╓╝ ╓• ╤╓ ╡╛╙ ╜ ╝╖ ͗ ╋ ͗ ╝└╫ ╫ ╝ ┴┴ ┴╘ ╘╝ ╝╘

ʝ╤ ∟╠ ¬¬īīī Ȋ͗ ╡╛╙ ╜ ╝╖ ͗╖ֳ├ └╗╗ ╋ ͗ ┴┴ ┴╘ ╘╝ ╝╘

╓╝ ╓• ╤╓╡╛╙ ╜ ╝╖ ͗ לנוŀŀˆH╗╝ ╝╫ ╫ ╝ עדן īīī¬¬˩ȋȋ

ז ‏╪↔└╗╗╘ ╘╝ ╝╘╓╓┘┘╩ììì ╗╗╢╩╩╩╩ ├├╓╝

∟∟¶¶¶╙╙ ╣╓╝ ╓• ╤╓ ▒ Ť׆ֱ׆ֱ ˥˥· ˙ ƪ Ł ׆׆ Ł ͖ไ˩ ˩

֬ ๋ ˥ · ˙ქ⌂ ͖͗͡ ˩ȋȋ ╫┴┴ ┴╘ ╘╝ ╝╘ ؋؋ㄙᐉ ᐄ ᐆ ᐇ

ᐈಳ ͪ ͪ ᘹ˩ȋȋ ‘ʌ͔ ” ʬʬʬ ╡╛╙ ╜ ╝╖ ᘹ ̆ ̊ ሲሲሲ ᵵᵵ ਃ ٱਃ ٱቇ ҳ

ٶłŀŀ뉸╗╝╡╛╙ ╜ ╝╖ ͗╖ֳ├ īīī Ȋ͗山ↁ ਉ▴┼ ͗ ሳሳㅥ ᦸᦸ ̞ ┏ ϒᦸ f▒ ˩

ᶋ ᶋ ˥˥╙╙╖╖˹ ˹ ‡¬ ­¯ °╢╢ł ļ ƣƣ╩ ╩עדן ɤɤɧɨɨ ɫ Ώ ΐ ×╙╙╙ ╘╘╓• ╤╓
355
28
Анонимен
Анонимен
05.03.2019 00:03
dejavutu e onova nesto koeto see slucilo vece posle otnovo se slucva sustata situaciq kato se povtarq otnovo i otnovo prez opredelen period ot vreme davam primer sus samoletni katastrofi cunamita izrigvane na vulkani zemetreseniq voini navodneniq i mnogo drugi nie se unistozavame sami prirodata ni unistozava susto taka e ustroen nasiqt svqt nasata planeta na koqto jiveem sega
515
13
Анонимен
Анонимен
03.03.2019 22:47
porednite zablujdeniq na covecestvoto hahahahahahahahaha
313
314
Потребител#217567
Може ли да обясните? Как това става? Случвало ми се е да ми се струва, че познавам едно момиче, в което се влюбих случайно. Имам чувството, че съм знаел, че ще се случи и съм я познавал.
17
313