Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Вечният проблем , време е да се справя

Вечният проблем , време е да се справя

Вечният проблем , време е да се справя
Здравейте! Може би, ще ви се стори поредното банално писмо , но наистина отговорът ви би бил важен за мен Нека започна от начало , аз съм едно напълно отчаяно момиче във всяко едно отношение , мисля че дори съм се повредила

душевно хах. Аз съм на 18 години и винаги съм имала проблем с теглото , което малко по малко ме съсипа буквално

съвсем различна съм от познатите ми , не излизам толкова , защото се чувствам некомфортно в собствената си кожа
какво по лошо от това. Осъзнавам , че имам изграден комплекс , но е неизбежно ..когато цял живот не ми стига да се преборя със себе си.

Да започна по съществено и да спра с душевните излияния. Така 1.70 съм висока и тежа 66-7 кг . Преди бях малко повече , но успях да стигна до тук
и наистина няма мърдане.

Пробвала съм всяка една съществуваща диета и режим , знам и че съществува т.нар застой след определено сваляне , но
моето заклевам се не е човешко вече ! Прочела съм всички статии , диетии и какво ли не ..

ходя на фитнес , тичах на стадиона ,но отново нищо особено ,сваля 1кг и до там , след седмица го кача , после след три дни го премахна месеци наред си играя с този 1 кг , а наистина трябва да сваля поне 10
..сега от известно време започнах да се храня главно с протеини пилешко, мляко , яйца , зеленчуци ,сирене ..известно ви е какво са протеини, но едно пълно НИЩО , дори вчера се премерих бях си добавила килограма.

Постоянно когато съм пред компютъра чета именно за това , но вече се уморих , тялото ми работи срещу мен
с моя приятелка правим едно и също спортуваме и се храним еднакво тя отслабва , аз не (

Просто е важно , защото искам да го докажа и направя за себе си отдавна спрях просто да се оплаквам правя всичко и не съм от хората ,които казват - не става , при мен наистина не става , знам че живота ще ми се промени ако се преборя .. забравих да спомена , че дори с кленов сироп съм опитвала и изкарах 5 дни на него -3кг , но бях като мъртвец хаха

Сигурно бихте ми казала обичайното спорт , да не се отказвам да си продължавам така , ноо аз го права от отдавна и нищото е на лице , ако можете да ми дадете някаква по ефикасна и бърза диета , ще съм ви благодарна ,

Знам и че бързото отслабване не е никакъв вариант проучила съм всичко , просто искам да помръдна да видя резултат , а после аз ще си продължа и евентуално няма да има последици , надявам се ..Просто ми омръзна аз да съм това дебело звено в компанията ми ..... :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Мелиса
Мелиса
23.01.2014 12:46
Здравей! Мисля, че основната грешка идва от начина, по който се възприемаш ти самата - а според своите собствени думи ти се смяташ за слон! Искам, да те изненадам и да ти кажа, че изобщо нямаш никакъв проблем. Ти със сигурност си с перфектни размери, просто престани да се гледаш с толкова злоба в огледалото. Заобичай се!
Проблем е при височина 176 см да тежиш 113-114 кг на 32 г./в моя случай/. Била съм на твоите килограми и повярвай ми знам какво е усещането - невероятно! Така че, усмихни се, прегърни себе си и обичай тялото си, защото то е прекрасно и е твое! Кой би желал да живее с някои, който не харесва и не обича :) не го прави и ти мила! Поздрави от една истинска пухкавелка!
3
0
Маги
Маги
17.06.2013 08:58
Така аз съм на 13 години.висока съм 175 см а тежа някъде колкото теб.знаеш ли че въобще не съм отблъсквана от съучениците си,приятелка съм с всички!може и това да се ръководи и от характера, но мисля че ти си страхотна и не се притеснявай!!!!А колкото до коментара на РАЛИ въобще не виждам смисъл!АКО СЪМ ДОПУСНАЛА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ИЗВИЕТЕ!!!!
0
0
рали
рали
07.06.2013 16:19
ха краво в момента си 300 пъти по-дебела от жената горе да не говорим че си мижава грозна и малоумна и пиеш и то не само ракия Успех с избиването на комплексите !И да не забравяме че Минка си ти -свиня в шорти!
0
2
Потресена
Потресена
25.10.2015 14:26
Ти си за психиатър! Върви се лекувай! След това се върни в училище и се научи да пишеш грамотно!
0
0
Ivaila
Ivaila
07.06.2013 15:28
Здр,искам да ти кайа,че излишно се мислиш за дебела.Аз съм същта височина и килограми,да мисля,че съм леко пълна,но не и дебела!С диети само не става.Може да имаш ендокринен проблем какъвто откриха на мен.Съветвам те да иден на ендокринолог,който да ти пусне хормонални изследвани на щитовидната жлеза.Проблема може да е от полови хормони също,така че потърси лекарска помощ!Успех в борбата с килограмите!
0
0
мара пепеляшка
мара пепеляшка
06.06.2013 22:24
мила аз имах същият проблем след като родих малката
влязах в родилното 115кг и излязах от там 98кг
набих си яки комплекси ,но намерих изход
тежко ми беше ,но успях.тежак физически труд .пак си ьапвах обилно ,но една и съща храна за деня
аз сам166 висока и с тези 98кг
прили4ах на подвижно топче и сега работя тежка физическа работа в момента сам точно 50кг
а ти си напълно нормална не ти трябва да отслабваш
и много слаб да си не е хубаво

0
0
тони
тони
06.06.2013 10:44
и аз мисля че всичко ти е наред с теглото аз съм по пълна но се чувствам добре.да знаеш че мъжете са месоядни животни и на кокали не налитат.
0
0
Диди
Диди
05.06.2013 23:32
Мила проблема ти не е физически а психически с тази височина и тези кг си идеална.С тези диети само можеш да си докараш куп болести и цял живот няма да се оправиш.Продължаваи да спортуваш,а по отношение на храната спри да ядеш какъвто и да е хляб ефекта се получава след около 6 м и наблегни повече на зеленчуците.И аз съм със същите размери но се чувствам добре а и немога да се оплача от интерес на мъжете :) перфектна си.
0
0