Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Странен проблем с колежка

Странен проблем с колежка

Странен проблем с колежка
Добър вечер, читатели. Обръщам се към Вас с надеждата да ми дадете съвет и мнение относно проблем който ме измъчва.

С колежка работих лятото на 2021г. Всичко си беше наред разбирахме се докато аз една вечер много късно и писах, при което почувства тормоз от моя страна. После за капак приятеля ми се намеси и то по моя молба да ме сдобри с колежката понеже бях чула, че не иска да има нищо общо с мен и не желае да говори с мен обаче си личеше изненадата и, че ме вижда с него и в очите и видях болка, мъка и страдание.

Като че ли ми беше обидена и сърдита. После след като си тръгнах, стана още по-зле - изведнъж като че ли ме избягваше странеше от мен просто много се промени игнорираше ме и аз започнах да си мисля, че нещо съм и направила и започнах да смятам, че писането много късно може и да и повлияло. Не знам дали това писане беше причината да страни от мен, но най-вероятно да.

И аз накрая не издържах и се ядосах и започна системно да и пиша реших на живо да се опитам да я накарам да я убедя да се сдобрим при което отказа да се сдобрим и започнах много да и пиша създадох много профили и стана още по-зле. Казах си, че с писане няма нищо да постигна и реших на живо тези дни да опитам да оправя нещата. Каза ми всичко за което съм и благодарна.

Проблема е, че ме мрази и се чувства много изтормозена и даже вече не ме уважава за което съм виновна аз. Преди ме уважаваше, но аз се държах нормално. Откакто се чувства изтормозена от мен загубих уважението и.

Гадно ми е, че постъпих така с нея. Не съм искала да я тормозя. Искам просто да се сдобрим, защото сме скарани, а и аз я уважавам, защото направи толкова много за мен като колежка и ми подаде ръка в труден момент.

Дайте ми съвет или мнение как да оправя нещата с колежката си и дали като и кажа Съжалявам за всичко, което ти сторих и да и поискам една възможност да ми даде да се поправя. Ще съм ви благодарна да ми дадете идеи и съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#319299
В живота има хора, които идват, помагат ни и си отиват. Мисля, че това е твоя случай. Продължи напред и нагоре. ?
3
0