Няма време

Няма  време
Здравейте. Аз, Дания казвам, няма време. Това не значи, че се е свършил света. Въпросът е за самата мене, просто искам промяна в живота си. В застой съм и това ми се отразява не много добре.

На 41 г съм, само да знаете мили мои събеседници, страхотен оптимис съм. Вярвам в доброто, в истинските неща. С една дума: искам хубавите неща да ми се случат малко по - рано, за да се чувствам полезна и пълноценна за себе си и за определените хора.,

Ако знаете нещо по темата, давайте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
даниела
даниела
13.07.2011 08:07
Благодаря за кментара Маги. Не, че се оправдавам, като казах определени, имах предвид да помогна на хора, които наистина се нуждаят. Казах, че съм в застой, а имено че не пътувам, седя си в къщи и това ме е яд. Липсва ми живият контакт с хората, в сърцето си реших дори и искам да сменя местожителството защото се уверих, че движвнието е живота. 18 г. ми се е наложило да живея на място и с хора, които са ми чернили живота.
0
0
маги
маги
12.07.2011 18:11
"За определените хора", няма лошо, но е малко егоистично според мен. Човек става пълноценен само тогава, когато мисли по-малко за себе си и повече за другите. Тъй като сте силен и волеви човек, помагайте на слабите, болните, нуждаещите. Така ще станете наистина пълноценна и още по-силна, такава промяна е нужна на вас. Само тя ще ви зареди с истинско щастие, всичко друго е лъжливо щастие, поне за мен. Желая ви щастие.
0
0