Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Това е просто ад

Това е просто ад

Това е просто ад
Здравейте!

Имам си една бфф с която постоянно се караме!Когато се скараме с нея класа става на 2 половини и всички се караме!
С нея се скарахме на скоро и тя ми открадна всичките приятелки които бяха на моя страна!Е почти всички.....
Имам си само една приятелка която знае какво ми прави оная тъпачка!

Продължавам.С нея се скарахме за толкова дребно нещо!Просто...........!Тя наговори на всички лъжи за мен и само 1 ме подкрепи!Целия клас е за нея и тя ме тъпче всеки божи ден!Заплаши ме че ако споделя някъде историята ще разкаже на цялото училище всичките ми тайни!Страх ме е че всички ще ме намразят!

Мислех дори да сложа край на живота си !!!!Но най-добрат ми приятелка ми каза да не го правя и да стана на крака!
Дайте ми съвет моля ви!Това не спира!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Роси
Роси
07.06.2013 16:37
само да ти кажа че свърши боя до дупка Сега може да си биеш кравата с увисналото виме до под пъпа !Валке , чудя ти се как може да разхожда този целулит в гащи които са били на мода в далечната 2006 година?!! На подобни безлики селянки трябва да им се препоръча боя за изгорялата сламена косица и сапун с вряла вода за кърпето на главето парцалената тениска и опиканите шорти!!! Като траен съвет искам да кажа на драгата продавачка, че не е хигиенично да подаваш закуската и с др си ръка да си бъркаш в гъза !И мила все пак те гледат хора, излез купи си някоя тениска която не е от втората световна война Бъди чиста все пак си при храна !ps -не забравяй че не си на село но дори и там има хигиенни норми
0
0
диригента
диригента
07.06.2013 16:29
Първо, пиши на разбираем български език, не съм длъжен да знам какво значи бфф!!! Със сигурност не спадаш във възрастовата група - прижкав пубер тъй,че забележката относно съкращенията е напълно заслужена! Второ, момиче с арогантност и ниско ниво на интелект определено няма да заинтригуваш драгият читател! Наблегни на това да бъдеш естествена както в средата в която се"' движиш "',така и в полето на писмените ти изяви !В последният абзац мисля, че ти наистина откриваш решението на проблема си! Да миличка обикновено не препоръчвам слагане на въжето около шията, но в твоят случай ще направя малко изключение. Дърпай шалтера смело 2 шефа те чакат и особено единият по-горещият -Девил май край !
0
0
куул гърл
куул гърл
07.06.2013 11:28
Слушай сега Валке има една поговорка-"Цирк без публика не работи" и като гледам историята ти оная е истински цирк на злобата.За нея всички са публика но ти си нещо като почетен гост затова не ѝ обръщай внимание и тя ще види че не ти пука и ще спре.Имам и един въпрос:Как така ти е бфф като се мрзите взаимно?
0
0
888Димитър888
888Димитър888
31.05.2013 18:30
Аз се справям с дразнителите по следния начин - БОЙ БОЙ БОЙ ДО ДУПКААА !!!
0
0
Елена
Елена
31.05.2013 15:13
и аз имах същия проблем продължи си живота не обръщай вниманиетака вредиш само на себе си
0
0
miss981
miss981
30.05.2013 19:52
Това си е чисто чудовище.Точно в такива моменти се разбира кой ти е истински приятел.По добре продължавай само с това едно момиче която е била до теб и игнорирай онова бустанско плашило :) .. Тя не е нещо повече от теб и за да наговори такива неща значи може би има нещо с което си по - добре от нея и не и харесва :)
0
0