Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Демон или просто старица

Демон или просто старица

Демон или просто старица
Сънувах, че вървя по една улица и беше преди обед и по нея нямаше абсолютно никой. Само аз и една старица, която ме гледаше много обезпокоително.

Тя беше много странна на вид, не изглеждаше като човешко създание. Тя беше цялата сива - косата и, кожата и, разпокъсаната и дреха, големите и нокти, очите и.

Аз продължавах да вървя и тя не спираше да ме гледа вторачено, без да откъсне поглед от мене. И изведнъж се събудих и не можах да отворя очи. Сами се затваряха и видях, че стои до мен до леглото и продължаваше да ме гледа.

И когато изведнъж отворих очи рязко, тя вече я нямаше и много странно се чувствах.

Не знам какво означава или е било, моля да ми помогнете. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Valeto Georgieva
Valeto Georgieva
08.04.2014 13:17
Това са глупости :х
0
3
Joro
Joro
22.11.2010 01:53
Това, уж си буден, а не можеж да отвориш очи е ужасно. Веднъж ми се случи, не знам полусън ли беше или какво, но не можех да помръдна. Мозъкът ми даваше сигнали на ръце, крака, клепачи и нищо. Много се уплаших. Беше среднощ и онзи вроден детски страх, че някой стои до леглото ми и ме наблюдава, ме накара с всички сили да се опитам да се събудя. Опитах се да извикам обаче усещах, че само скимтя като уплашено дете. Представям си, ако имаше и старица.
1
0
Teodor Petrov
Teodor Petrov
21.11.2010 00:28
Странното е, че не съм чувал и за такъв филм. И аз помолих да ми помогне някой, който разбира и знае как да ми го обясни, а не да ми задава въпроси какво съм гледал и какво не. А и между другото съм момче.
0
0
Елица
Елица
20.11.2010 21:56
Скоро да си гледала Отведи ме в ада ? Така ми звучи сънят ти.
1
1