Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Паранормално явление или просто внушение

Паранормално явление или просто внушение

Паранормално явление или просто внушение
Здравейте! От вчера почнаха да се случват странни неща, доста странни. Излизахме с една приятелка.. Тогава всимко беше нормално докато не седнахме да пием чай в едно заведение.

След 15 минути чайникът почна да се мести от само себе си. :yawn: Ние само се спогледахме и започнахме да си задаваме въпроси. Не беше страшно, просто.. хм.. интересно!

Никой не беше пипал масата, но той се премести по доста странен начин - завъртя се наляво.

Вечерта пък беше най-гадно - не можех да заспя до 2 часа, кучетата лаеха постоянно. Всякакви мисли ми се въртяха в главата. Станаха и още неща, но не ми се разправя.

Не знам дали тези различни ситуации имат нещо общо, но ми беше много интересно да разбера какво е. Благодаря предварително! :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
иван
иван
17.11.2015 18:45
беше зима.дядо ми и баба ми бяха ходили на гости при техни приятели връстници,с колата.след гостито,се случи така,че дядо и баба катастрофираха.едва след час,два,от полицията се обадиха на мен и родителите ми,и ни съобщиха,че баба ми е в болницата,а дядо ми е починал от белодробна травма.разбира се новината беше шокираща,но все пак се държах мъжки,без сълзи и драми,аз лично приемам фактите такива каквито са.но след два дни,се случи нещо странно.мобилния телефон,който принадлежеше на дядо ми,звънна неочаквано по обяд.когато погледнах телефона,се изписа неговото име,след което вдигнах и се чуваше пръщене,както на развален телевизор.ако някой може да ми обясни тази аномалия,напишете ми коментар.
0
0
Денимира Ангелова
Недей да си мързелива, ами разкажи и останалото, за да мога да ти помогна преди "играта да е загрубяла", така да се каже! (без обиди, казах го шеговито):Д:Д:Д:Д:Д Като за начало - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ДУХОВЕТЕ, ОТ КАКЪВТО И ВИД ДА СА! Това ги кара да продължават повече, и ги разгневя! Но недей и от най-малкото шумолене да почваш да крещиш! Закачи звънци или звънящи неща в стаята си и по себе си, както и рибени кости, на пример...Не бързай с църковните неща, вярно, че помагат, но не при всички видове на това, което ти се случва, каквото и да е то, така, че може и да стане по-зле!
Надявам се на подробности или други случки, за да разгадая какво точно става...
0
0
alex_7727
alex_7727
28.06.2012 11:16
Просто забрави за тях или се прави, че нищо не е станало!:)
0
0
ЛЯЛЯ
ЛЯЛЯ
25.06.2012 13:04
И само да добавя, че продължават да се случват странни неща.. Не знам какво да правя ....
0
0
ЛЯЛЯ
ЛЯЛЯ
25.06.2012 10:40
На 13 съм..
0
0
Меги
Меги
22.06.2012 22:21
На колко години си??? Възможно това да е полтъргайс само че те посещават подрастващите момиченца могат да местят предмети чуват се разни звуци и т.н. кучетата лаят,защото усещат присъствието на духовете... по принцип животните ги усещат
0
0