Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Просто съученик или..?

Просто съученик или..?

Просто съученик или..?
Тази година съм в нов клас и първоначално ми беше много тъпо и адски много си исках стария клас. Постепенно започнах да свиквам и естествено си харесах едно момче. Той тренира футбол, а отбора му е в моя квартал и се оказа, че имаме адски много общи познати. В нашия клас се делим на "групички" и по принцип не сме всяко междучасие заедно например, но си говорим доста често. Да ама от известно време започнах да сънувам друго момче от моя клас, който още преди началото на годината адски много ме дразнеше, защото се смяташе за една от "звездичките".

Само че като почнахме учебната година изобщо не ме дразнеше, ами точно обратното много ме кефеше като характер (не съм го харесвала). И сега го сънувам почти всяка вечер. Сънищата ми са адски странни и още по - странното е защо го сънувам толкова често. Например снощи сънувах, че смя някъде с класа и има супер странни чинове (за по един но са едски близо едни до други) и всички тръгнахме да сядаме и аз исках да седна до него, ама всички момчета се наредиха и седнаха до него.

Аз си намерих място другаде. След това излязох за малко и като се върнах имаше адски много празни места (и до него) и аз седнах до него. Той тръгна да ми казва нещо, само че аз не го чух, след това той повтори пак, аз отново не чух и се приближих към него и тогава той ме целуна по бузата.

След това не помня нищо от съня. По принцип в училище почти не сме си говорили. Днес правихме тест и след това той ме пита какво съм писала на някои въпроси и честно казано обикновено не си говорим освен ако не е нещо свързано с някой тест или някоя домашно. Само че днес като си говорихме ми беше няк`во много яко и май почвам да го харесвам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
juja
juja
18.03.2015 01:13
Няма лошо да харесваш момчето
2
0
spas
spas
25.04.2015 01:47
na maikati putkata
4
5
juja
juja
18.03.2015 01:12
Няма лошо
2
0
marin
marin
16.03.2015 08:17
Ima po sveta mnogo ludi ti mai si edna ot tqx
6
4