Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страшна история със сватба

Страшна история със сватба

Страшна история със сватба
Мъж и жена се връщали от свадба.По пътя се повредила колата.Тогава , докато чакали някой да им помогне , дошли други мъж и жена който съдейки по облеклото са били младоженци.Попитали ги дали се нуждаят от помощ.Новодошлата младоженка била с красива сватбена рокля , но оляна с червено вино.

Закъсалите на пътя мъж и жена се съгласили да им помогнат.Младоженците ги закарали с тяхната кола в апартамента си.Като влезли на хората който са закъсали им направило впечатление , че апартамента е бил много прашен, сякаш не е бил обитаван отдавна.

Пили кафе и след това мъжът и жената(с повредената кола) се обадили на такси . Докато чакали таксито , жената казала че и е студено.Учудващо , но младоженката свалила изцапаната с вино рокля и я дала на жената да я облече.Младоженката останала гола.

Дошло таксито и си тръгнали.Но посредата на пътя жената се сетила че си е забравила чантата в апартамента и се върнали да я вземат.Когато отишли там , вратата била заключена.Те дълго тропали но никои не излизал.Тогава покраи тях минала старица и ужасена ги попитала:

-Ама какво правите?!?!?!
Те и обяснили всичко:как закъсали как пили кафе,за чантата , за роклята казали , и дори я показали на старицата.А тя още по ужасена и с налудничев вид заеквала:
-Н-н-не , не ,не това е невазможно!!!
-Защо?

-Ами това тук е апартамента на мъртвата ми дъщеря , която катастрофира преди 5 год. връщаики се с мъжа си от сватбата.
Мъжът и жената останали без думи.
-А това е роклята с която я погребахме.Същата оляна с вино...

Мъжът и жената настояли гроба да бъде разкопан за да се оверят че старицата не ги лъже.
Отишли на гробищата и с помоща на гробари разкопали гроба. Там лежали телата на гола жена и младоженец.
Те не повярвали на очите си когато видели двете снимки на същите хора на надгробната плоча.

След това отишли в апартамента със старицата , която им отключила.Като влезли вътре , заварили чашите с кафето и чантата на жената.Иcпаднали в ужас.Когато yплашени до смърт тръгнали да си ходят,вратата се затворила пред очите им и никога вече не се върнали от там. :yawn: :s:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Преси
Преси
05.09.2014 17:51
Тази история съм я чувала и преди!!!Скука!!!
6
0
Анонимен
Анонимен
17.09.2018 20:01
Преси , ъ ,ти си скучната
явно :)!
3
0
Dani
Dani
14.02.2014 19:55
вище една моя шокирща история
2
2
лилилилиллииииииииииили
аз ги знам но копирах историята от един сайт и там беше така.
6
0
Сиситу
Сиситу
01.02.2014 19:55
Плс...за напред пиши по-правилно! Ако трябва ходи на уроци по български език, защото тези думи трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се знаят! И трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се знаят, защото това ти влияе на бъдещето, работата и направо, за живота ти!
6
2
Пла
Пла
26.05.2013 15:27
Аз тази история я знам много отдавна. Тук е доста поукрасена. Това за роклята...за гроба... го няма в оригинала. Това, че вратата се тръшнала също.
0
0
Каракачанка02
Каракачанка02
25.05.2013 18:50
А вие във вашите истории не допускате ли МНОГО правописни грешки?Уплашено се пише с У-дума за проверка "Уплах",а изпаднали се пише с З.А относно историята-страхотна е!
1
0
зори
зори
23.05.2013 19:15
Готина история
1
0
надка
надка
23.05.2013 11:38
И аз имам малка забележка относно правописа ти. Как според теб се пише изпаднали и уплашени явно аз бъркам сигурно е със 'с' и с 'о' ?
0
0