Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Странна среща със старица

Странна среща със старица

Странна среща със старица
Днес в гр.Бургас ми се случи следното...
На излзиане от входа ме спря пред колата ми 1 старица и ме попита за часа, след като ми отговори почна да ми говори за бъдещето и доколкото съм чувал, когато се изгонят или нагрубят такивя жени ( не приличаше на циганка ) калнът...

говори ми разни работи прави ми разни номера с кончета и ми искаше пари но накрая и дадох само 4лв, казах и че толкова имам...

Каза ми че трябва 9 дни да спя на зърно от кафе говори ми за магии но не били турски а от българи. Как ако съм знаел коя е щял съм да и целувам ръка.

Та да питам може ли да ме е урочасала или нещо от сорта. След разговорът ни се чувствах бая изморен... Имам позната която се занимава с леене на коршуми и восъци да търся ли някаква помощ от нея или не ? Някаква идея ???
Мерси предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Дани
Дани
12.06.2013 10:14
Преди две години и на мен ми се случи нещо подобно.

Работех в магазин за спортни дрехи,влезе момиче не по малко или голямо от мен самата,започна да ми говори колко много съм хубава,как ще успея в работата и за личният ми живот.

Даде ми върбова клонка с червен конец на нея и поиска да я сложа в касата където е оборота от магазина.

И най големия номер,пожела отново да извадя клонката и колко пари съм хванала с нея да и ги обещая.

Естествено щом чух това я изгоних и едва на следващият ден започнаха проблеми със зъбите със тогавашният ми приятел но като се замислех по принцип трябваше да посетя зъболекар, а и проблемите с тогавашният ми приятел си ги имах отдавана.

Така че нищо не може да ти е сторила госпожата,само където те е изплашила.
0
0
MeriL.
MeriL.
05.03.2013 00:13
Спокс! Според мен просто е искала да ти вземе няколко лева...Не се притеснявай, както казаха в един от коментарите "Забрави за тая случка"
0
0
Алекс
Алекс
04.03.2013 16:46
Не се връзвай на тази жена! Може да е искала да те стресне.На мен така една жена ми беше наприказвала, че съм имала магия, да съм се пазела от числото 10 и от черни котки и т.н.Звучеше като пълно куку. Аз я изслушах, и после се махнах набързо и забравих за тоя случай.Съветвам те и ти да направиш така! :)
0
0
hilary90
hilary90
04.03.2013 02:43
Една циганка и на мен ми разправяше как съм имала магия! И ми обесняваше за някакви кончета,на които има възелчета и за да се развържат ми искаше по 20 лв. Така че ме се връзвай на такива глупости!
0
0
готическо черно
готическо черно
03.03.2013 15:21
Не се притеснявай,сложи си сньо око и отиди на църква.Предимно се къса конец от дрехата и се слага до бебе,когато влизаш в стаята при него за да не го урочасаш,но нямам идея защо ти е давала конц или нещо подобно.За турските магий или по-скоро клетви-те са по-тежки и опасни от българските.Ако имаш уроки ще те боли главата(предимно в слепоочията).Най-добре потърси в сайта за леене на восък и какво значат фигурите които се образуват във водата от восъка-така ще разбереш дали имаш магияНе бързай с леенето на куршума.Успех!
0
0
Хана
Хана
03.03.2013 15:19
Подобни шарлатанки има много. Не и обръщай внимание, а най-добре я забрави. Веднъж една такава ме спря като почна да ме убеждава как щяла да ми каже какво ще ми се случи от мъжката страна, т.е. от страната на мъжа ми. Отвърнах че не искам, тъй като не съм омъжена. Въобще са цяла напаст.
0
0