Сънувах сватба

Сънувах сватба
Сънувах много странен сън. Моят приятел е в Англия за 6 месеца и това наистина си е така. В съня си се запознах с някакво момче, в последствие разбрах, че моите родители и неговите се познават и искат да ни оженят, но аз не искам, защото не се познаваме и си имам приятел, който чакам да се прибере и много обичам.

Всичко за сватбата беше подготвено, бях си купила вече и булчинска рокля. Внезапно приятеля ми се върна от Англия и аз бях много щастлива. Прекарахме трите дни преди сватбата заедно. Разказах му за всичко, което е станало когато го е нямало и през сълзи му казах, че не искам да се омъжвам.

Той ми каза, че всичко ще е наред. Вечерта преди сватбата се разплаках пред майка ми и и казах, че не искам да се омъжвам за това момче, че обичам приятеля си много и искам да съм с него. Тя ми каза, че всичко ще се оправи, а сега да се наспя добре.

Всичко беше толкова реално все едно наистина става. На следващия ден на сватбата сутринта когато обличах роклята пак плаках, но майка ми нищо не каза.

После когато отидохме в църквата и ме попитаха дали приемам това момче за мой съпруг аз казах: не и когато се обърнах назад видях приятеля си (момчето което много обичам) и изтичах при него.

Когато се събудих ми беше тъжно при мисълта, че съм щяла да се омъжа за друг, който не познавам.

Някой може ли да ми разтълкува съня ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мими
мими
16.06.2011 11:00
Аз миналата седмица сънувах сватба, бях поканена, обаче не видях булката, нито младоженеца, беше много обаркано. Чувала съм, че ако сънуваш сватба, не е хубаво и май наистина е така.
0
0