Странен белег...

Странен белег...
Здравейте,за пръв път пишЕМ(тъй като в този профил пишем аз и една приятелка)тук.Ще ви разгажа какво странно нещо ми се случи миналата нощ:

Събудих се през нощта изтръпвайки,защото изведнъж усетих много силна болка в лявата ми ръка-имах(и още имам)странен отпечатък.Иглеждаше сякаш накой ме бе ръката с адска сила и беше оставил огромен отпечатък от голяма(предполагам мъжка)ръка.

Беше се зачервило,но не се беше подуло.На сутринта го показах на майка ми и баща ми и те казаха,че може да съм се държал за ръката и съм сънувал някакъв кошмар и в последица съм се стиснал от страх.Но аз нямам спомен да съм сънувал кошмар преди да се събудя и да видя отпечатъка и затова не им повярвах.

Оттогава този отпечатък още седи на ръката ми до ден днешен,но макар това аз искам да разбера как е станало,а също така искам да кажа,че съм сам в моята стая и няма никой друг при мен,който да би направил това.

Моля ви,пишете коментари как може да се е случило!
Благодаря,предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Тайна е...
Тайна е...
07.05.2013 21:30
Ама нищо не съм сънувал бе хора!!!Четете по-хубаво!!!"Беше се зачервило,но не се беше подуло.На сутринта го показах на майка ми и баща ми и те казаха,че може да съм се държал за ръката и съм сънувал някакъв кошмар и в последица съм се стиснал от страх.Но аз нямам спомен да съм сънувал кошмар преди да се събудя и да видя отпечатъка и затова не им повярвах."
0
0
Преслава
Преслава
04.05.2013 14:38
Разкажи какво си санувал ако помниш и ще ти кажа какво може да е станало.
0
0
Джулия
Джулия
27.04.2013 12:50
мойто е по станно
сънувах преди година-две че мои приятели се опитват да ми режат пръста на крака(безимния)гледах как започнаха и после се събудих.като погледах пръста ми беше рязнат до кокала но не отрязан и течеше много кръв.нямаше как да го направя сама защото беше все едно са ме рязали с бръснарско ножче(дълбоко).но на никой не казах защото щяха да ме помислят за луда.след време си зарасна сам...
0
0
One
One
26.04.2013 16:43
Казваш, че се е случило миналата нощ, а по-надолу в текста "този отпечатък още седи на ръката ми до ден днешен". Извинявай,но звучи малко абсурдно...
0
0
SAMANTA
SAMANTA
26.04.2013 12:09
Здравей, и аз съм се будила със пресни синини по ръцето от стискане на ръка или направо вече е подуто и полилавяло. Аз също нямам обяснение. И на мен ми казаха, че е по вероятно през ноща да съм се ударила или стиснала... но няма такава вероятност със сигурност. И аз като теб спя сама!
0
0
forever
forever
24.04.2013 18:29
:х незнам какво да ти кажа ти ме шашна . . .
0
0