Странен сън

Странен сън
Преди няколко дни сънувах един много странен сън.

Значи, с някои от съучениците ми бяхме на моето село, братовчедка ми също беше там, тя попринцип живее там.Разхождаме се заедно из селото.

По едно време стигнахме до къщата на бабата на братовчедка ми и влязохме, но тя въобще не изглеждаше като в реалността и въобще не беше на същото място.Приличаше на кула!

Висока кула с много стълби. Ние се изкачвахме по стълбите, които бяха много мръсни и скърцаха. Като се качихме, пред нас се откри просторна стая. Беше прашна, мръсна, с някакви сиви торби, празни.

Имаше прозорци, но те бяха горе, някъде малко под тавана (странно).След това се върнахме по стълбите и слязохме в нещо като мазе, което беше почти като горната стая.

После се озовахме в нещо като църква с множество окачени картини и портрети по стената (за това НЕ съм сигурна, забравих половината от съня).

Всички се шегуваха, смееха се, бяха весели.По - нататък не си спомням какво стана, но също забравих да спомена, че момчето, което харесвам, също беше в съня.

Моля ви, разтълкувайте ми го, защото не знам какво означава. Сънят беше много дълъг. В него имаше подробности, за които ми е разказвала по скайп братовчедка ми.

МОЛЯ ВИ, разтълкувайте ми съня, ще Ви бъда много благодарна, защото искам да разбера какво значи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
nqkoi si
nqkoi si
30.01.2012 20:59
не знам какво означава, но определено става за сюжет на някой филм :D
0
0