Странен сън

Странен сън
Здравейте! Аз съм на 17 и искам да споделя един много странен сън, който сънувах снощи.

И така сънувам, че карам велосипед по някакъв каменист селски път заедно с още две момчета (с едното се запознах преди около месец и сме доста добри фр).

Идното избърза напред, а аз и това, което познавам останахме по назад и то караше пред мен и изведнъж докато карах, започнах да виждам заклани или умрели (не можах да различа мн кво им е) овце по пътя.

Както си карахме изведнъж и двамата спряха и слязоха, аз също го направих и започнахме да вървим. Аз избързах напред и пред мен се откри ужасна гледка.

Един почти пресъхнал язовир, над който имаше мост, върху чието начало стоях аз. Водата беше мръсна, всичко наоколо беше буквално застлано с мухи.

Отстрани на пресъхналата част на язовира имаше много малки понита (мисля, че бяха понита де). Едно от тях се приближи, погледна нагоре към мен, изцвили и си тръгна.

Аз направих една крачка и се спънах в нещо. Паднах и се опрях с едната ръка на моста (той беше дървен и почти разрушен, а от другата страна се виждаха разпадащи се сгради ).

Част от мухите се разхвърчаха, а някои бях смачкала с ръка. Двете момчета дойдоха и ми помогнаха да стана и да се изчистя. Това, което познавам ме хвана за ръката и ми каза: хайде да се махаме от тук и започна да ме тегли и се събудих.

Странното е, че преди два пъти съм съм сънувала това място, но беше перфектно, с разцъфнали дървета, прелестни полянки и там съм сънувала, че се къпя с приятели и тем подобни, и ми беше странно, че сега го сънувам такова. :Х .

Моля ви, кажете ми какво може да означава това.

Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 20
53
49
34
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати