Странен човек

Странен човек
Днес се запознах с много странен човек. Историята е дълга, направо ще започна от там, че той беше в нас, никой не го познаваше от нашите. Когато го видях, ме обзеха много странни чувства на страх и аз не мога да го обясня, просто имаше нещо много странно в този човек.

Очите му бяха сиви, такова сиво никога не съм виждала през живота си! Виждали сте предполагам хора с проблемно зрение, които не виждат какви очи имат, сиви, замъглени, абе не знам как да ги опиша, бяха странни.

Когато ме погледна все едно направо в душата ми влизаше, исках да не ме гледа изобщо. Излязох от стаята и седнах на компютъра, един мой приятел беше публикувал снимка с убито животно и аз се възмутих.

През това време майка ми ме викна да отида при гостите. Върнах се при въпросния човек и когато седнаху той ми каза: ти май не си падаш по насилието върху животните ???

Няма от къде да знае, че съм гледала въпросната снимка, нито, че е така! Освен това, как може да се запознаеш току що с някой и да му говориш такива неща, без да се познавате? Страна ми странно просто ужасно много ме плашеше този човек. Станах и излязох.

След 15тина минути чух, че си тръгват и понеже прозорецът ми е точно до пътеката, аз погледнах да ги видя и този човек както си вървеше с гръб към мен се обърна и ми метна ??

А аз не бях до прозореца имаше и перде, не знае, че това е моята стая как разбра, че съм там? Просто думи нямам, тръпки ме побиват като се сетя за този човек, наистина нямаше от къде да знае, че съм там!

Имате ли някакво обяснение, наистина ми стана интересно как е станало това? И да уточня, нямаше никой друг при мен за да е мятал на него на мен, метна, дори ме погледна в очите през пердето, а то е плътно!

Абе достраша ме наистина. Ако някой има някакво мнение, ще съм благодарна да го каже, защото наистина ми стана интересно, а не знам от къде да взема информацията, която искам (аз дори не знам какво търся )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Денимира Ангелова
Добре, добре... чакай сега, той метнал ли ти е нещо, че някак си не разбрах това??? :Д:Д:Д
0
0
Lit
Lit
26.06.2012 19:02
Чела ли си "В един есенен ден по шосето"?Прочети го ако не си.Може да има нещо общо!
0
0
anonimys
anonimys
24.06.2012 14:17
Какво ти е метнал този човек, че не схванах ?!
0
0
666
666
23.06.2012 15:53
Докато гаджето ти е в затвора май си търсиш нова тръпка!
0
1
Somebody07
Somebody07
25.05.2012 16:07
Ами сестра ми ни беше на гости и мъжа й трябваше да дойде да я прибере.По пътя е видял този човек на автостоп го е взел и му казал, че ще го закара до центъра на града. Когато дойдоха с колата той отказа да слезе, каза че не му било удобно, но майка ми настоя поне едно кафе да му направи и така въпросния човек се отзова в нас.
0
0
beuty
beuty
16.05.2012 22:16
нз но това е доста страшно. попита ли после какво е искал и защо е дошъл у вас? според мен внимавай щом се чустваш зле като те гледа не е на добре. усещаш неговата отрицателна енергия-значи е зъл
0
0
Ludata
Ludata
15.05.2012 23:27
според мен човекът е наистина странен ако е такъв какъвто го описваш, но едва ли е нещо страшно. Може да е просто миролюбив....откачен.. хаха А може да е просто странен. А какво имаш предвид с "нашите не го познаваха и никой не го познаваше"? как така е бил във вас без да са го познавали??
0
0
Алекс
Алекс
13.05.2012 09:39
Въпросният човек може да е медиум.;)
1
0