Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видение за човек без очи

Видение за човек без очи

Видение за човек без очи
Преди няколко седмици гледахме филм по история. По едно време, докато аз и целия клас се бяхме втренчили в малкото телевизорче, пред очите ми изплува нещо доста страшничко.

Беше човек, без очи, много приличащ на демон. После веднага изчезна. (Само да спомена, че филмът не беше за демони). От тогава се случват всякакви странни неща.

Например вчера, докато си седях на дивана и си четях книга, вратата на стaята се отвори сама! Умирам от страх! Моля, ако някой знае нещо повече, да коментира :y:
bХОРА, КОИТО ЧЕТАТ ТОВА, ЗА ДА МИ СЕ ПРИСМИВАТ, ДА НЕ КОМЕНТИРАТ!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
поро
поро
01.04.2013 14:41
не сара ти си простата
1
0
СаРа
СаРа
30.03.2013 13:49
Това със сигурност значи че скоро ще те убият по мъчителен и бавен начин!!! ХАХАХАХ МННого си простаа!
0
1
коро
коро
30.03.2013 00:36
не се страхувай , ако имаш починали близки на скоро и сте родени в един и същи месец вземи 5 или 7 различни по цвят конеца - макари .Измери собствената си височината с тези конци навий ги на клъбце и ги сложи в гроба на починалият след това премери неговата дължина пак с снопчето конци и си ги прибери и кажи аз съм с теб ти си с мен и повече никой никого няма да безпокои.Ако обаче нямаш починал близък иди в черквата и нека свещеника да ти прочете молитва и не се бой често нашата фантазия ни изиграва любопитни шеги .А има и друго често свръх чувствителни хора имат такива срещи и видения и те могат да бъдат и добри не се страхувай само- БОГ пази всички ни !!!!
0
0
boriana
boriana
29.03.2013 17:45
Ако имаш наскоро починали близки, може да е някой от тях. Ако ли не, просто не мисли за духове, демони и всякакви паранормални явления. Прави се, че не съществуват и те няма да те закачат, просто не им обръщай толкова голямо внимание и не се оставяй на страха си. Всичко ще е наред ако го направиш.
0
0