Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Едно от моите видения

Едно от моите видения

Едно от моите видения
Тъй като имаше хора, които искаха да разкажа за едно мое видение тези, които имат срещи с духове или са гледали новините за СОФИЙСКИТЕ БИЯЧИ искам да ви кажа, че аз имах видение, за това как двама 10-то класници пребиват старец и им пишат песен.

Сигурно се чудите защо написах и духове, защото когато бях при баба ми постоянно имах чуството, че някой ме следи.

На всякъде виждах хора и дори вчера вечерта, тъй като имаше синя луна и аз трябваше да спя на леглото на тавана, по едно време се събудих и беше точно 3 и 15 и просто видях някой пред мен.

Той дойде, прегърна ме и си тръгна. Аз се изплаших и питах дали дядо се е качвал горе, а той ми отговори, че не е ставал цяла нощ.

По-късно някой пак влезе в стаята, аз си взех фенера. Този път и щях да светна, но сигурно съм луда, този път познах кой е. Това беше най-добрият ми приятел, който преди 2 седмици се премести в София :cry: :cry: :cry:

Аз го попитах какво стана, защо е там, но той не ми отговори, просто ме целуна и се изпари.

Моля ви, кажете ми какво е това защото той днес се върна и ме прегърна. :x: :x: :x: :x: СПЕЦИАЛНО ЗА ДИ
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
01.10.2012 16:42
Преди доста години може би 22 имах следното преживяване. Бях сама във вкъщи и спях, когато изведнъж се събудих през нощта от нещо. Мъжът ми беше на работа и знаех, че не е в къщата, а усещах, че някой ме е прегърнал и лежи зад гърба ми. Усещах ръцете му около врата си когато бях със затворени очи, но щом ги отворих усещането за присъствие изчезваше. Чуствувах цялата тежест и цялата дължина на тялото му върху себе си, но не смеех да се обърна и да видя кой е, защото знаех, че няма да видя никой ,а само разсъждавах, че не може да има някой в къщата и, че съм абсолютно сама. Тогава не знам защо, но се сетих в този момент за един мой стар приятел който знаех ,че е починал. В мига в който се сетих за него аз се успокоих и продължих да спя. Тази случка я разказах на една моя приятелка която беше напълно изумена.
0
0
надя
надя
02.09.2012 13:38
искам да попитам в тази къща която живее твоята баба тя построена ли е или са я купили ако са я построили попитаи какво е имало под къшата или изобщо на тавана.. а за твоят приятел имам 2 предположения.. ако си го обичала много това може да е нещо като халюцинация а ако се окаже че има нещо в къщата може то да се превъплащава в твоят приятел и ти да го вижаш и в същото време то да те убеждава че не е лошосъщество ако това се повтаря попитай кои си ти или какво търсиш ..
0
0