Зелени котешки очи...

Зелени котешки очи...
Здравейте. По принцип се опитвам сама да си разтълкувам нещата, но това не ме оставя на мира. От около година, може и по-малко, когато си затворя очите, виждам две големи искрящо зелени котешки очи, а всичко останало е черно.

Както и трябва да бъде по принцип, но както и да е.Та тези очи се променят. Понякога са с елипсовидни зеници, както при дива котка, а друг път са просто нормални зеници.

От време на време другата част се изяснява и сякаш се вижда силуета на самата муцуна на котката. Аз никога не съм имала черна котка, даже сега имам куче.

Забравих да кажа, че даже светят самите ириси в зелено. Мъча се и се тръшкам, но не мога да разбера, защо като си затворя очите виждам това.

Ако може някой да ми помогне и да ми обясни, ще съм му много благодарна.

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Alexandra Hristova
Alexandra Hristova
17.10.2016 13:37
Здравейте,
Вчера имах абсолютно същия сън, и когато се опитах да се събудя и отворя очи виждах две зелени светещи котешки очи и около тях пълен мрак. Много бих била благодарна ако някой може да разтълкува този сън. Благодаря предварително!
1
0
дени
дени
23.06.2011 11:24
Отговорът ти е обикаляй зооомагазини, ходи при твои приятели, които имат черни котенца и това коте, което само като видиш изпиташ тръпка и някаква емоция, вземи и го гледай.
3
0