Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Зелени котешки очи...

Зелени котешки очи...

Зелени котешки очи...
Здравейте. По принцип се опитвам сама да си разтълкувам нещата, но това не ме оставя на мира. От около година, може и по-малко, когато си затворя очите, виждам две големи искрящо зелени котешки очи, а всичко останало е черно.

Както и трябва да бъде по принцип, но както и да е.Та тези очи се променят. Понякога са с елипсовидни зеници, както при дива котка, а друг път са просто нормални зеници.

От време на време другата част се изяснява и сякаш се вижда силуета на самата муцуна на котката. Аз никога не съм имала черна котка, даже сега имам куче.

Забравих да кажа, че даже светят самите ириси в зелено. Мъча се и се тръшкам, но не мога да разбера, защо като си затворя очите виждам това.

Ако може някой да ми помогне и да ми обясни, ще съм му много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Alexandra Hristova
Alexandra Hristova
17.10.2016 13:37
Здравейте,
Вчера имах абсолютно същия сън, и когато се опитах да се събудя и отворя очи виждах две зелени светещи котешки очи и около тях пълен мрак. Много бих била благодарна ако някой може да разтълкува този сън. Благодаря предварително!
1
0
дени
дени
23.06.2011 11:24
Отговорът ти е обикаляй зооомагазини, ходи при твои приятели, които имат черни котенца и това коте, което само като видиш изпиташ тръпка и някаква емоция, вземи и го гледай.
3
0