Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Тунели преди да заспя

Тунели преди да заспя

Тунели преди да заспя
Здравейте! Преди известно време попаднах на една статия за кинезите. Реших и аз да пробвам (колкото и смешно да ми звучи сега). Отпуснах се, затворих очи и започнах да медитирам. Всичко беше лилаво. Видях в долния ляв ъгъл жълта светлина. Тя започна да се върти и да обикаля по всички краища. Малко по-късно забелязах нещо, което много ме смути: лице като на човек, цялото от бяла светлина. То се приближаваше. Вероятно ще кажете, че това е отпечатък от нещо (например когато гледаме към лампа). Но не е възможно да е било. Там, където бяха очите и устата му, имаше черен цвят. Много се изплаших, затова веднага отворих очи. Преди няколко седмици, когато се опитвах да заспя, отново видях такава светлина. И след минута-две видях пак такова лице, но по-сплескано.
Вчера се случи нещо още по-странно. Беше вечер. Затворих очи, като не виждах нищо, само тъмнина. Всичко започна да става лилаво. Видях обръчи светлина (е, бяха си дебели за обръчи) които се стесняваха и изчезваха. Когато един обръч изчезваше, друг идваше от краищата. Не видях какво ще стане, защото отворих очи.
В никакъв случай тези "тунели" не са от въображението ми. Бях абсолютно буден, последният път дори си ударих крака, за да съм сигурен, че все още не съм заспал. Не знам какво да мисля вече. Някой имал ли е подобен случай?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Morena
Morena
03.12.2012 18:52
Здравей, знам за какво говориш, от около година виждам жълта, виолетова и синя светлина, така че ти вярвам, за себе си не намерих някакво логично обяснение защо ми се случва. Четох за някакви космически лъчи, виолетови пламъци ако искаш прочети за тях, не мога да ти помогна с нищо друго, защото не съм се занимавала с това по-подробно. : )
0
0