Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»На вас случвало ли ви се е

На вас случвало ли ви се е

На вас случвало ли ви се е
Искам да питам на вас случвало ли ви се е да сънувате, че змии ви ухапват ? И ако да, знаете ли какво значи моя сън ?

Значи, сънувах, че бяхме на една рекичка с приятели (на която често си правим пикник с приятели през лятото) и аз и баща ми отидохме в реката (която въобще не изглежда така, както изглеждаше в съня ми ), а другите останаха на тревата.

Ние влезнахме във водата и нещо си говорихме, но не си спомням какво. Баща ми беше в една плитка, бистра вода, с каменно дъно, след нея имаше водопадче и долу бях аз.А до мен имаше един по - дълбок вир, дъното не се виждаше, беше мътен и някъде до колената че и повече.

И както си говорихме, видях как една змия се приближи към босия крак на баща ми.Змията беше шарена, мисля, че червена с черно, жълто, зелено на райета или точки (не :cry: помня много добре тук) ,аз му изкрещях няколко пъти да се махне и даже го побутнах, обаче той не мръдна и змията го ухапа, (май, защото тук малко ми се губи споменаа)но нямаше абсолютно никаква рана и не го болеше.

Казваше, че нищо не го е хапало. Той ме успокои, казвайки, че нищо няма да ме ухапе и отиде да вземе нещо. А аз май бях по джапанки и в опитите си да се измъкна възможно най - безпроблемно и бързо, се подхлъзнах на един хлъзгав камък и се подпрях с ръката си (с дланта) в дълбокия вир.

И тогава усетих, че под дланта ми има нещо като въже и усетих прерязване на дланта си.После много бързо излезнах и видях, че има 3 - 4 одрасквания по ръката ми (странно, все пак е змия) и много ме болеше. Имах малко кръв. Един приятел ми каза, че тук водните змии не са отровни и да го промия.

И след малко безименния и средния ми пръст почнаха да се слепват ?!? :x: :cry: В такъв смисъл, че имах ципа и очертанията им от едната страна не се виждаха и аз много се уплаших и ги дръпнах и се оправиха и така 2 - 3 пъти се слепваха и ги оправях.

После май се озовахме в някакъв магазин и там вече не помня много добре, само половината от нещата и за това ще помоля само едната половина на съня да ми разтълкувате.

БЛАГОДАРЯ предварително !

Аа и да допълня - НЯМАМ страх от змии, даже ги намирам за сладки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
съновник
съновник
21.05.2016 18:03
Змии да сънуваш е на ядове,така че внимавай....предупреди близките си и тези които си сънувала....все пак
0
0