Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Събудих се плачейки..

Събудих се плачейки..

Събудих се плачейки..
Преди доста време сънувах това, но нямах време да влизам тук. Доста е дълъг и ще се опитам да го посъкратя. Вече не го помня добре, за жалост.

Моето семейство и на вуйчо ми сме на село. Аз и сестра ми се скарахме за нещо и аз ѝ ударих плесница по бузата. След това излязох и заплаках, не знам защо. После се прибрах и си легнах да спя. (беше вечер)

На следващия ден с нея трябваше да отидем на лагер заедно. Като отидохме там имаше деца от бившия ми клас и от настоящия ми. Бяха ни разположили да легнем на брега на едно езеро, но беше ден..

Пред нас в езерото няколко мъже управляваха някаква машина с женски крака, в дънки и обувки. Тази машина вървеше из езерото. След малко аз станах и преплувах езерото. (отново не знам защо!:s

Всъщност всички го направиха. Излязохме на другия бряг и минахме през една телена ограда. Изведнъж се озовах с класа си и класната ми до нещо като старо училище (едновременно). Влязохме в него и аз имах чувството, че това място ми е познато.

С най-добрата ми приятелка от класа започнахме да се изкачваме по едни стълби нагоре. Мисля, че търсихме определена стая.

По едно време ѝ взех раницата за да я нося. Спряхме на някой етаж и се отправихме към една стая. Но като влязох това се оказа нещо като бар и момичето, с което бях изчезна.

Всички деца от класа ми се приближиха заедно с госпожата ми. Казах им нещо, мисля. И видях как очите им стават очертани взе едно с черен молив стават бели вътре и на мястото на зениците имат черни точки. Изглеждаха ужасно!! :yawn:

После ме хванаха за краката и ръцете. Аз се разпищях. Едно по едно децата ме пробождаха в кръста някак просто с пръсти. Изпитвах ужасна болка!!! :x: После мисля, че ме пуснаха и се разотидоха.

Аз отидох при класната си и я попитах дали може да съм "една от тях". (не знам какво значи) Не помня тя какво ми каза, но аз се върнах седнах на една маса и се разплаках...

Събудих се плачейки :cry: :cry: И някак не можех да се успокоя. Защо плачех?..и въпреки че беше преди време все още се питам какво означаваше тази болка..сякаш наистина я чувствах.. какво ще кажете ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Gabriela Dimitrova
Gabriela Dimitrova
23.08.2013 20:49
за плача знам.ще се радваш на нещо дали новина или случка в живота
0
0