Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Като се събудих, почнах да плача

Като се събудих, почнах да плача

Като се събудих, почнах да плача
Веднъж аз и нашите отидохме на гости у една жена. Дъщеря й (съученичката на сестра ми) ми каза, че две странни неща единият висок, а другият къс прибирали жени с дъщерите им това се случвало във Варна.

И на другата сутрин ние щяхме да ходим във Варна. Аз се уплаших и вечерта ние със сестра отидохме да си легнем. Сестра ми спеше, но аз не. Мислех за случката, която ми разказа онова момиче.

Когато спях видях, че седя на един стол близо до вратата на дворния вход. Има ограда и оттатък живее нашите роднини, но от другата страна е била моята братовчедка (тя не живее в нашата махала).

Виждам, че тя бере цветя. Аз искам да се доближа и да я ударя с крак по главата, но не мога. За втрои път се опитвам и тогава я удрям. Виждам, че един мъж с черна коса облечен в червено (сатана), че се смее за постъпката ми.

Тогава аз бързо отивам при момичето и й целувам главата. Мъжът идва и ме прегръща и иска да изпие кръвта ми и се доближава до врата ми. Аз искам да се отърва от него, но не мога. След този кошмар се събуждам и почвам да плача.
Искам да знам какво значи това.

Благодаря на всички, които са направили този сайт. Всеки ден влизам и чета всичко и после ги разказвам и на другите и разпространявам сайта.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
венци павлова
венци павлова
01.04.2011 17:02
Щом плачеш на сън, това означава, че много ще се радваш в действителност.
0
0