Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън, от който се събудих ужасена

Сън, от който се събудих ужасена

Сън, от който се събудих ужасена
Здравейте.
Сънувах сън, от който се събудих ужасена.
В съня ми, аз и баща ми бяхме осъдени на смърт. Трябваше да се явим в една болница и да ни приспят с инжекция. На заповедта за моята смърт с дебел, черен шрифт пишеше "Радост"-емоцията с която съм приела новината за присъдата си.

Отидохме в болницата и се наредихме на опашка(имаше доста хора). Реда на баща ми дойде преди моя, през цялото време бях супер притеснена. . . Той влезе в стаята и затвори вратата. Аз почаках малко отвън, но не изтърпях и влезнах след него. Беше поставен легнал на една кушетка със стойка за главата и легнал настрани. До него стоеше мъж, който му държеше успокояващо ръцете. Баща ми трепереше целия, предполагам от болка, помилвах го по главата и той се обърна и ме погледна. В следващия момент, както става в сън вече беше мъртъв.

Дойде и моят ред. Легнах на кушетката, за да ми бият инжекцията, но в следващия момент реших, че искам да стана донор на органи. Казах на присъстващите, че искам да продължа да живея и след това, макар и по този начин, в нечие друго тяло. Позвъних на майка си за да я питам как да съхраня органите си, тъй като инжекцията бе отровна и щеше да зарази тъканите ми. Тогава една сестра ми обясни, че органът "потъвал" след смъртта ми и , ако до два часа се извади всичко е наред.

Не си спомням как са ме умъртвили, но в следващия момент се оказах жива и разказвах на сестра си, колко много хора имаше , които бяха осъдени на смърт. . . Това е в общи линии. Четох из нета какво ли не като тълкувание, но ми се стори глупаво и повърхностно! Събудих се с ужасно чувство, а ми се струва, че това е най-показателно при сънищата. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
****
****
03.10.2014 18:54
Трябва да си спомниш миризмата, Ленче, тя е нещо като хлороформ. А пък смъртта мирише на линолова киселина, въобще трябва бая да си се размирисала че да ти се присъни толкова смърт барабар с теб, лично.

Трябва да си усетила и скръбта в корема - незабравимо е!

Това са нашите мед лица - те винаги убиват, за да ги накарат да лекуват. Престъпление и наказание.
0
0
синьо
синьо
13.10.2014 09:30
Това е защото си служител, а те слугуват, дори са си сложили телата с мозъците и задниците.
Но се пак те съветвам да не си толкова борбена в тези неща, по-малко се храни, пък може и някога да се превърнеш в жена, а не в мъш, каквото си сега.

Това дали си казала, че съм луд няма значение, има значение упоритостта ти, приличаща на убеждение, че си права в борбеното си отношение към мен, отричайки всичко, което съм написал, принизявайки го до нищожност.
0
1
Елена
Елена
04.10.2014 20:21
Все още не разбирам...В написаното от теб няма смисъл! Не съм казала,че си луд,никога не съм го казвала...Просто си със сериозни отклонения в психиката.Не мога да ти се сърдя за това! И ще го кажа още веднъж,с надеждата този път да се вслушаш- Има добри специалисти! Просто потърси помощ,докато още имаш време.... Късмет с лечението!
0
0
Елена
Елена
03.10.2014 21:52
Не мога да разбера,какъв ти е проблема?! Спамиш историите на хората,не само моята с безсмислени коментари...Казах ти! Има добри специалисти-все някой ще ти помогне...
0
0
Зетабета
Зетабета
02.10.2014 00:43
Здравей! Да сънуваш болница-проблем,баща-сила,одобрение на началник,предвижване напред,умира-отишло си е нещо лошо,хора-клюки,разправии,сестра,майка-късмет,да сънуваш смърт,че умираш-промяна.За Вас сънят означава,че имате проблем,свързан с учение,работа,кариера,който ще се разреши след добре свършена от Вас работа.Чувството на страх и ужас е,че не вярвате достатъчно в себе си.А би трябвало! Успех!
3
0
Елена
Елена
03.10.2014 14:13
Здравей и благодаря!Един коментар,който ми даде накакви насоки :) Действително в момента преминавам през обучение и ми предстои да започна собствен бизнес :) В този смисъл си прав/права .Дано е така както казваш :) Благодаря!
0
0
пич синьо
пич синьо
01.10.2014 18:27
Във филма "нимфоманка" тя също гледаше безпомощно своя баща в болницата, в един миг на пауза в сексуалните си контакти. Аз, като леч маниак все виждам разни варианти за измъкване от болести, но това не е приемливо, и хората избират да умират. Чудна работа, но явно това е и твоят избор. Моля да дадеш съгласието си за това и в специалната ми тема "за съгласието", преди да се решиш на тази трудна стъпка.
0
0
Елена
Елена
03.10.2014 14:16
Както казах и преди ти не си наред...Има добри специалисти вече,все някой ще успее да ти помогне...
0
0
mihala
mihala
30.09.2014 18:01
Този сън показва буквалното ви духовно състояние.Той не е символен.
0
0
Елена
Елена
03.10.2014 14:04
Какво значи заблудени чувства?!Не се опитвам да се заяждам...просто искам да разбера повече...
0
0
аз
аз
02.10.2014 19:42
Заблудени чувства
0
0
Елена
Елена
01.10.2014 12:22
И какво е духовното ми състояние? Умряло? :)
0
0