Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-ужасяващият сън Събудих се плачейки

Най-ужасяващият сън Събудих се плачейки

редакция:
Най-ужасяващият сън  Събудих се плачейки
Здравейте !
Снощи сънувах един наистина ужасяващ сън ,след който едва ли ще мога да заспя отново ! Та така всичко започна съвсем обикновено прибирах се към дома си (в селото ми)късно вечерта и вече почти бях стигнала ,когато изведнъж телефона ми звънна, спрях се вдигнах и продължих все така бавно да си вървя, но внезапно чух някакъв шум от дясната си страна.

Извърнах глава и се вгледах в мрачната улица която видях пред себе си. В мрака различих една тъмна фигура с черно наметало и качулка. (Явно беше зима защото имаше огрони преспи сняг ,които отразяваха луната и хвърляха светлина в иначе непрогледния мрак) По неясна причина реших да се приближа и това както по късно щях да разбера бе най -голямата ми грешка.

Когато вече бях на достатъчно близко растояние и виждах по-ясно човека с качулката си дадох сметка ,че това е някакъв старец който бавно се придвижваше през дълбокия сняг . Аз го попитах дали има нужда от помощ , но не получих никакъв отговор единственото нещо което забелязах беше че старецът спря . Приближих се още малко и вече бях толкова близо , че ако протегнех ръка щях да го докосна . Попитах го отново дали се нуждае от помощ и внезапно изпод пелерината се показа една бледа и кокалеста ръка която сграбчи моята и силно я стисна.

Ледено студени тръпки полазиха цялото ми тяло, сковах се от ужас ,неможех да помръдна . Старецът повдигна главата си и изпод качулката се показа едно ужасяващо лице бледо , изпито ,със силно хлътнали очи и прошарена почти бяла коса .

Той отвори устата си, в който почти не бяха останали зъби и тихо промълви "Хайде с мен да те водя при баба ти".(И двете ми баби са починали) Аз се дръпнах и казах , че не искам и още ми е рано да ходя там. Той обаче не ме пусна ,а рязко захвърли наметалото и скоче към мен с думите "И да искаш и да не искаш там ще те водя" Бях ужасена , но някак си успях да бръкна в джоба си и да извадя нож от там.

Упярх го в гърлото му и се опитах да го забия, но не се получаваше той просто минаваше през кожата му. Старият човек грабна ножа от ръцете ми и се опита да ме наръга , аз някак си се откопчих и се затичах към вратата на къщата.

Влетях през нея затръшнах я и я заключих под носа му . Избягах и се скрих в стаята на родителите си където нямаше никого , грабнах едно шише с вода и запрчнах да пия ръцети ми се разтрепериха и го изпуснах .

В същото време през вратата влезе баща ми и ме попита какво ми е ,аз казах "Един мъж иска да ме отведе при баба ама аз имам още работа тук" баща ми седна до мен сложи ръка на рамото ми и каза "Не те пускам много хора те обичат и имат нужда от теб тук ще си стоиш , а сега си иди в стаята и си лягай всичко ще е наред". Аз станах и отидох в стаята си като естествен заключих вратата. Легнах и се опитах да заспя, но изведнъж леглото започна да се тресе,скочих бързо и се отдалегих от него и то престана. Аз се обърнах и се оказа че почти съм била опряла гръб в прозореца зад мен.

Преместих с ръка щората и поглиднах надолу през него .(Стаята ми е на втория етаж) Там видях смразяваща кръвта гледка , старецят който ме беше нападнал стоеше долу ,държеше запалена свещ в ръце и се взираше в прозореца . Ужасена аз се отдръпнах назад и чух гласа на майка ми да ме вика отговорих и , че съм си в стаята и тя влезе . Когато видя колко съм бледа и как треперя тя ме попита какво ми е аз само посочих с трепереща ръка прозореца . Тя отиде , погледна и каза "Вярно тоя човек как стои така на студа чакай ще го доведа тука да се стопли и да поспи".

Изкрещях и да не ходи никаде ,но тя дори не ми обърна внимание . Аз отворих прозореца и отново видях стареца със свещта той гледаше нагоре право към мен е каза "Казах ти ,че неможеш да ми избягаш". Затворих прозореца моментално и се метнах в леглото ,завих се и започнах да треперя.Не след дълго чух как майка ми въведе стария човек в съседната стая каза му нещо и излезе . Аз бях опряла гърба си на стината и седях в леглото покрита с одеалото и трепереща, очаквах гибелта си.

Дръжката на вратата се премести и тя бавно се отвори . Мъжът с качулката стоеше на прага и ме гледаше аз неможех да се движа бях застинала на място от ужас . Той се нахвърли върху мен и ме сграбчи за гърлото, започна да ме стиска силно а аз изпуснах телефона който по незнайна причина държах в ръка .

Той се разби на парчета и се събудих. С насълзени очи и разтреперани ръце . Всеки следващ път когато заспивах съня се повтаряше (3 или 4 пъти се случи) :x: :x: Ако някой може да ми даде някакво обяснение какво означава този сън моля да коментира !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 19
53
48
35
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
maria
maria
Мъчи те един демон това е!
14.02.2015 22:15
1
Мари
Мари
Мале най вероятно е на ,,кръц глава" (смърт),така че внимавай.
24.01.2014 19:51
Ана
Ана
Определено ми свучи все едно смърта иска да дойде и да ти вземе душата.Майче ти е време :D
03.03.2013 00:14
1
1
Покажи всички подкоментари
-
-
Ами не зная но ми звучи доста страшно.Сподели тази твоя история с някой твой близък или приятел.
10.02.2013 11:15
D.M.
D.M.
Абсолютно нищо не се променя ! Все един и същи сън отново и отново .
06.02.2013 22:19
1
karito_wee
karito_wee
...Ами, може и заради работата като модел да е. Завсеки случай кажи на родителите си за предложението! И като писа, че си сънувала съня, още 2 пъти..нещо в него губили се, променя ли се случката?
06.02.2013 18:50
БОГБОЖИ
БОГБОЖИ
КОГАТО СЪНУВАШ ЛОШИ НЕЩА ПРЕЗ НОЩТА СЕ СЛУЧВАТ ПРЕКРАСНИ НЕЩА ПРЕЗ ДЕНЯ.НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА ЗАПАЛИШ ПОНЕ ЕДНА СВЕЩ В БЛИЗКАТА ТИ ЦЪРКВА,КАТО СИ КАЖЕШ ЕДНА МОЛИТВА ЗА СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ ТИ.АКО НЕ СИ МУСЮЛМАНКА,ИНДИИКА ИЛИ ИНДИАНКА ВЛЕЗ В ЦЪРКВАТА И УВАЖИ ЖИВИЯТ БОГ ИЕСУС И НЕГОВАТА МАЙКА БОГОРОДИЦА.
04.02.2013 11:03
D.M.
D.M.
Ами да от тогава съм го сънувала още 2 или три пъти.:)
03.02.2013 18:28