Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Като се събудих бях ужасена...

Като се събудих бях ужасена...

Като се събудих бях ужасена...
Здравейте!
Много редовно посещавам този сайт, най-вече заради съновника, който винаги ми е помагал. Но този път не можах да намеря нещо съществено и заради това реших направо да го споделя с вас.

Та, принципно не сънувам кошмари, напротив - все приятни сънища, даже не ми се иска да се събуждам. Но тази сутрин се събудих ужасена и не мога да си избия страшния кошмар от главата.

Сънувах, че съм в някаква голяма банка, на няколко етажа. Изведнъж един мъж и една жена извадиха по едно оръжие и започнаха да стрелят наред. Все едно бях жертва в терористичен акт.

Започнах да тичам като обезумяла и се качих нагоре по етажите- да намеря място да се скрия някъде. През цялото време сърцето ми биеше лудо, даже ми се искаше да се самоубия, вместо да позволя на тези хора да отнемат живота ми...

Та, аз през цялото време търсех скришно място, а и не можех да намеря най-добрата си приятелка и това ме убиваше. Постоянно се чуваха изстрели, а беше трудно да се определи откъде точно са, което беше още по-ужасяващо, защото терористите можеха да са съвсем наблизо...

Най-накрая намерих някакви стълби в тесен коридор,които някак се извиваха надолу като въртележка, водеща към някаква зала. Смятах да стоя там, докато не дойде полицията, но видях, че в залата има хора, даже за миг се зарадвах, докато не видях, че някои от тях извадиха оръжия.

Пак започнах да бягам нанякъде. Не знам какво съм правила, но си спомням, че изведнъж в съня си се събудих (явно съм била в безсъзнание) и излязох на терасата и видях, че отвън има военни, които ми казаха да сляза без да се притеснявам, а в цялата сграда нямаше други хора...

В крайна сметка оживях, но май бях единствена.
Този сън беше изключително реален. Спомням си доста детайли, а това насажда в мен ужасен страх. Имам чувството, че всичко е било истина, но гледам да се успокоя и да не мисля за него.

Въпреки това любопитството в мен надделява и искам да знам какво означава всичко това. Ако имате някаква идея, моля кажете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
елиза
елиза
08.05.2016 12:14
Това ти се е случило в предишен живот....аз също имам сънища от предишни прераждания.
1
0