Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не разбирам какво става

Не разбирам какво става

Не разбирам какво става
Вече няколко пъти сънувам много вода около мен, а има и жертви.

Първия път сънувах, че съм вкъщи и сградата я залива цунами, което връхлита три пъти и след третия път умирам.

Втория път сънувах, че университета ми е до плажа и изведнъж започва да нахлува вода, аз започвам да тичам по коридоррите и да търся спасение.

Намирам една безопасна стая, в която след мен идват и още няколко човека. Накрая след като е отминала опасността аз поглеждам през прозореца и се учудвам, че университета е там-на брега, на един скалист бряг.

Третия път не си го спомням много добре, но отново имаше наводнение, бяхме навън с още хора, имаше хълмове и изведнъж дойде водата и заля всичко, но аз и още няколко човека се спасихме.

Не знам какво означават тези сънища, но след третия път сериозно започвам да се притеснявам. Не веднъж съм сънувала, че умирам и усещането е ужасно, но това че умират и други и че всичко става с внезапното идване на огромно количество вода ме плаши.

Ако можете да ми помогнете, ще се радвам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Fani
Fani
28.09.2012 13:21
В съня да видиш някой да умира,или вече е умрял е на добро.Чувала съм,че даденият човек ще живее далги години,ти му даваш живот за реалния свят.Същото се отнася и за тебе.Недей да мислиш за съня,защото колкото по-вече мислиш,толкова по-вече го сануваш.
0
0