Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Не разбирам какво означава съня ми

Не разбирам какво означава съня ми

Не разбирам какво означава съня ми
Сънувах, че съм в София и майка ми има офис до някакъв фонтан. В този фонтан плуваше Константин (поп-фолк певецът),а на парапета стояха няколко деца.

Подаваха си топка, но я изпуснаха и тя дойде до мен. Тогава Константин ме помоли да му я дам. Аз целунах ръката му и един плод, който държеше.

Той откъсна една част от плода и ми я даде. След това с майка ми влязохме в офиса. Аз имах да разпредилям едни тестове (това наистина имах да го правя не само в съня си).

Работих и на компютър, а накрая пуснах климатика. Дойде някакъв пиян човек, каза нещо,но не го помня.

А след като излязохме, аз казах на майка ми, че искам да стоя пред вратата, за да не нахлуе някой в офиса,докато те работят.

Тя заподозря, че искам да гледам Константин и ме попита дали не живее някъде насам, защото на фонтана имало знамето, което показва, че той живее някъде наблизо.

А знамето беше такова. Но да поясня, че знамето на САЩ не беше правилно направено, защото в малкото квадратче, вместо синьо беше червено, а там където трябва да е на райета беше цялото червено и имаше хаотично подредени звезди.
Нещо такова беше http://prikachi.com/images.php?images/256/2237256m.jpg
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Тони7
Тони7
20.06.2010 14:27
Какво означава да изнериш на половинката си и той на теб, но на сън ? Много моля някой, ако знае, да сподели, ще съм много благодарна, защото много се притеснявам.
0
0
reninkaaa
reninkaaa
18.06.2010 15:01
Съня го разказах подробно, защото всяка част от него може да има значение.
0
0