Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Помощ Не мога да разбера какво става между нас

Помощ Не мога да разбера какво става между нас

Помощ Не мога да разбера какво става между нас
Здравейте, проблема ми е следния.. вече от 1 година харесвам едно момче. Да го нарека момчето Д. и там е проблема, че винаги нещо не се получава, смисъл до тук сме се карали 2 пъти, не сме заедно, но първия път когато се скарахме беше за едно момиче.


Тя направи фалшив профил на него в един сайт и започна да ми говори, че той ме харесва и някакви ей такива неща.. и аз понеже го познавам и не повярвах на това. Накрая казах на въпросното момче и той започна да ругае момичето във фалшивия профил. И след това започна да ме избягва.

Аз не издържах и го попиах какво става той не отговори нищо конкретно само едно: "Аа, нищо няма" .. и на мен тогава ми падна пердето и му казах да се разкара.. после това момиче, което направи неговия фейк му казала някаква глупост за мен и той и казал да си гледаме работата и двете.

И аз като разбрах това ми стана още по-кофти и му теглих една майна.. и след това той автоматично тръгна след мен. Накрая му простих, но така и той нищо не направи, той не се извини..

опита да завърже разговор, не се получи, размърморих му се и той да си гледа работата, но не се отказа като видя, че с това не се получава започна с друг метод - събаря ми чантата, подхвърля си несесера ми, по едно време беше няква фиба..

и сега.. смисъл само ме гледа, закача ме, понякога започва да ме имитира нарочно, за да ме подразни.. усмихва се докато говорим.. но вчера видях една снимка във фб негова - като малък. И му я изпратих и казах, че на снимката е много сладък и после той ми вика:

- Офф, защо тея снимки стоят още там, бре
И аз го попитах защо се нерви и му казах, че наистина на снимката е много сладък. Той тогава каза: "брао, брао ай ся чао "

И на мен ми стана кофти, че така ме отряза набързо.. и не можах да разбера защо... и му казах:
- То пък човек да не ти каже нещо.. честно казано вече не знам какво искаш, ама добре .. чао .."
И той пак:
- Брао, брао

Аз:
- Спри с това нервиш ме. Като няма какво да кажеш и "брао, брао"
И той изпрати някаква ядосваща се емотикона -
и аз тогава:

- Брао, брао.. ядосвай се!
И щях да го питам дали ме хар. но се отказах, защото му викам:
- От известно време искам да те питам нещо..
Той нищо не ми писа тогава и аз продължих:
- Ама зарежи.. отказах се.

Той: Брао.

Много ме изнерви това и му писах:
"Само 1 не можах да разбера .. ще ти го кажа и няма да ти губя повече от времето..
Какво съм ти направила, че не искаш да говориш с мен?! Това не можах да разбера.. всеки път едно и също и до никъде не стигаме де..

нито ми казваш нещата в очите нито говориш с мен или казваш само "брао ; брао" и после ми казваш, че ние попринцип не сме си били говорили.. как да стане?!

Много добре разбираш защо повдигам темата, не си прост.. но това няма значение за теб предполагам, така че какво друго да ти кажа.. офф пак ми стана кофти.. както и да е .."

Той не ми отговори и днес като отидохме на училище преди първия час, бяхме зад него с една приятелка и той отваря вратата да влиза в класната стая, видя ни и тръшна вратата.

Седна пред моя чин и започна да гледа в една точка, някакъв притеснен и замислен. След това аз имах да прибирам нещо в чантата и отидох зад него, защото там стоя и се заприказвах с едно момче -

Галин, но му обърках името и после се усетих и викам: "Майкооо.. много хубаво, станах като възрастните" и тогава Д. започна да ме имитира и вика: " Майкооооо.." *и се смее*

Аз се махнах, все едно, че не съм го чула и после като видя, че това с имитирането не минава започна да ми събаря чантата .. -_-
И накрая му казах:

- Нали не искаш да говориш с мен, за какво се занимаваш тогава.. нали нямаме какво да си кажем?!!
Той: *смее се*

Не знам .. винаги става така.. умръзна ми вече.. все като започва да ме губи се сеща за мен.. иначе нон-стоп ме гледа.. не вярвам да съм чак толкова интересна
Какво да правя? Защо прави така? .. Изобщо ще се сети ли да направи първата крачка? :cry:

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!! ДАЙТЕ ВАШИТЕ МНЕНИЯ, СПОРЕД ВАС ЗАЩО ГО ПРАВИ, НЕ МОГА ВЕЧЕ НАИСТИНА МНОГО СЕ ИЗНЕРВЯМ ТАКА! КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ, ЗАЩО ПРАВИ ТАКА И ИЗОБЩО ЩЕ НАПРАВИ ЛИ НЕЩО, ЧЕ ДА СМЕ ЗАЕДНО?? :cry: :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
cvetelina
cvetelina
31.05.2013 18:47
интересни мнения сте писали по темата.знам само едно от личен опит.ако той е момчето което обичаш се бори за него.разбира се той също е добре да изпитва чувства към теб.иначе ако е само от едната страна нищо няма да стане.не мога да бъда с човек който не изпитва нищо към мен а аз го обичам.това няма как да стане.мъже много.но един е истинският.
0
0
скорпион-ка
скорпион-ка
30.05.2013 23:56
глупачее .. в грешка си от началото промени се изцяло , не се лигави дръж се високомерно , но не надуто .. бъди жена имай свое мнение и не се страхувай да го изкажеш .. бъди дръзка с бърз ум и рефлекс, а ако искаш го покани да излезете кажи му ти часа и мястото / той няма право на мнение/, облечи се женствено и елегантно .. бъди мила и рязка а в края на срещата без значение какъв е края му дай кратка целувка по устните и си тръгни без обяснение без очакване .
0
0
mady23
mady23
30.05.2013 22:11
Може би ти трябва да направиш първата крачка.
1
0
ъжоя
ъжоя
30.05.2013 21:04
С извинение, но... ЛУД Е!
0
0
miss981
miss981
30.05.2013 18:29
само едно .. за него не си струва , но ако наистина го харесваш ти направи първата крачка
1
0