Прераждане ли е

Прераждане ли е
Искам да ви разкажа една история свързана с моето семейство. Преди 2 години почина баща ми, тъгата ни разбира се беше огромна, защото в нашето семейство всички сме много силно привързани един към друг.

Три месеца след неговата смърт, сестра ми каза, че е бременна и съобщи добрата новина първо на мен, като в същото време ме попита какъв ще е пола на бебето.

Отговорих, че ще е момче и че бебето много ще прилича на баща ни. Роди момченце, за което се грижи майка ни, която казва, че бебето и по образ и по характер е същото като баща ни.

Огромна прилика, всички това казват когато видят бебето. А на думите на моята майка вярвам, защото двамата с татко живяха 42 години заедно и няма кой по-добре от нея да го познава.

Макар и да е починал и да не е физически сред нас - аз и баща ми пак си поддържаме връзка, но това с бебето...? Дали е съвпадение или случайност?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Chrisa
Chrisa
21.08.2012 19:54
Разбира се че колкото повече се доближаваме до края на живота си,толкова по-ясна става представата за света който не всички могат да видят и усетят,но има и такива хора сред нас които имат връзката и с ''двата свята''.Поне за мен граница няма или аз не съм я усещала.Макар и под различна форма на съществуване,ние сме си пак заедно,без значение дали сме си близки или случайни и непознати
0
0
Angelic
Angelic
21.08.2012 17:48
Душите на близките ни и на други познати и непознати хора бродят сред нас, понякога просто идват да ни посетят и да ни покажат, че са до нас, друг път идват в сънищата ни, помагат ни или искат ние да помогнем и т.н. Границата с другите светове (така да се изразя)отдавна е започнала да става все по-прозрачна, докато един ден просто ще изчезне...
0
0
Chrisa
Chrisa
21.08.2012 12:34
Историите с починалия ми баща не сършват с това.На 24 декември,за бъдни вечер,електрическата ни печка спря да работи.Викнахме техник-нищо й няма,а татко се занимаваше с ел.инсталации и уреди.Сестра ми също му прави помин за 40-я ден и макар и да живее надалеч се случи така че в същия ден у тях спря да работи бойлера.Проработи след като приключи помена.Наши гости са чували как се отваря входната ни врата-плъзгаща е,няма как да стане течение и да се удари по случайност.Има и други неща.
0
0
Chrisa
Chrisa
21.08.2012 11:25
Напълно съм съгласна с казаното,но още преди да почине татко аз знаех че сестра ми ще има дете и то ще е същото като него.Разбира се тогава сестра ми ми се изсмя.След като се роди детето,сънувах татко който поиска да види бебето''имаме бебе,а сестра ти не ми го показва..''.Такива му бяха думите.Сестра ми живее в чужбина.Обясних й какво да направи и на следващата вечер починалия ни баща ми благодари затова че е видял бебето.
0
0
Светла
Светла
21.08.2012 09:46
Не, това не е прераждане, това е биология, това са гени.Моето дете също много прилича на дядо си, а той е жив.Приликата на дете с роднина през поколение е доста често срещано явление.
1
0