Магия ли е?

КикаКикаНовак
Магия ли е?
Здравейте, продължавам с история номер 2! Когато бях малка имаше една баба тя ни беше комшийка ама бабата беше на около 85години възрастна и живееше с дъщеря си и внучка си. Аз като малка бях проклето дете диво искам да кажа все тичах дигах шум, а това не се харесваше много на съседите. Тоест не им бях любимка.

Бабата един ден ме извика и ме вкара в тях в нейната стая там беше много тъмно не беше като нормалните домове да влиза от някъде светлинка. . извади от сутиена си един ключ и отключи едно чекмедже и извади една кисийка в която вътре имаше много голям стар гердан.

Даде ми го и ми каза че трябва майка ми да ми го сложи и никога да не го махам. Гердана бегло си го спомням беше нещо като на големи топчета дървени но може и да се бъркам. Дадох го на мама и и казах какво ми е казала бабата и тогава наще ми забраниха да взимам неща от хората и го изхвърлиха в канал.

Нищо не ми беше станало де поне не бях усетила. Според Вас какво е било това нещо? Малко е странно нали? Защото тя има дъщеря и внучка защо не го е дала на тях, а на мен дивото хлапе което все не ги оставаше на обяд да спят. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати