Дарба ли имам?

Дарба ли имам?
От няколко години когато се запознавам с някой успявам да разбера историята на живота му само докато го погледна в очите без да ми е казал още нищо. Виждам болка, страх, гняв, щастие, любов и понякога даже празнота. Просто разбирам по очите само. И не е само с хора които се запознавам. Най-добрата ми приятелка, когато я погледна в очите най вече като е разтроена почти всичко ми става ясно без да питам. Не мога да обясня точно.

Просто очите ня някои хора ги виждам някак дълбоки, историята им е написана буквално в очите. Очите на някои дори са дълбоки и изморени. Понякога разбирам колко тежко минало са имали и тези хиляди изплакани сълзи са написали историята в очите им. Не знам точно каква съм. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Никола
Никола
15.09.2017 13:57
не е дарба някой хора просто го могат
0
0
Кристина Черникова
Със сигурност имаш дарба. Използвай я, за да помагаш на хората и тя ще се развие с времето още повече.
2
0
maria
maria
05.11.2016 19:51
Ти си 100% индиго чети характеристиката и ще намериш себе си,сигурна съм!
И още нещо има много като теб аз също анализирам хората по очите абе точното както го описа и ти! Не си сама,в това и не се притеснявай обаче не говори за това хората,защото се смеят и не вярват. Вече всеки втори е Тома неверни и всеки се пресмива на другия,има неща които човек трябва да запазва за себе си..
5
1
Пламена M.
Пламена M.
05.11.2016 17:16
Четеш съзнанието на хората. ТО е като отворена книга за теб. Упражнявай се всеки ден, с непознати, това е ценна дарба.
7
1