Пеперуди (част 2)

Пеперуди (част 2)
Преди да започнем искам да ви благодаря за коментарите на първата част.

От време на време, когато видя пеперуда и тя лети около мен (знаете какво значи), се опитвам да я докосна или пък тя да кацне някъде върху мен.

Аз не съм човек, който е против насекомите, но честно казано, не харесвам паяци. И така ще ви разкажа една история, която се случи с пеперуда:

Бях с приятели и се бях усмихнала за нещо. Тъкмо излизах от училищната сграда и една пеперуда, чийто цвят няма да забравя - светло жълто или бяло, започна да лети около мен.

Премина ме и ме обиколи и кацна на едно цвете. Опитах се да я докосна, но тя отиде на друго цвете. Отказах се, защото не исках да я уплаша.

Има и други истории, но за тях ще ви пиша после.Кажете ми какво да мисля ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
antoana
antoana
15.12.2010 20:52
Искала е да ти каже нещо, защото някой път движението на пеперудите се изразява така.
0
0
yanitsa
yanitsa
16.11.2009 22:15
Според мен, много често забравяш, че около теб има невидима подкрепа и най - често чрез тези пеперуди ти се напомня. Друг е варианта, ако има починал роднина, който да ти е бил много близък и просто да се появява около теб, за да ти напомни за себе си. Не знам какви са събитията в живота ти, но ти беше споменала, че пеперуди се появяват около теб, не само в щастливи моменти. Така, че сама тълкувай кое е по- вярно.
0
0