Дух в къщи

Дух в къщи
Снощи имах странно преживяване в банята ми.(преди време писах за тава какво чувствам, когато съм в квартирата си; историята е Звънецът звънна сам).

Влезнах в банята и усетих, че мирише на цигарен дим, но там няма прозорец, а аз не пуша. Понякога се е случвало да влезна в някоя от стаите и да ми мирише на цигари и ми е мн чудно, понеже нито аз, нито приятеля ми пуши, а прозорците и вратите са стоели затворени.

Интересното е, че по-късно като влезнах в банята вече не миришеше на цигари, а на тамян и то доста силно. Извиках приятеля ми да подуши, за да не би да ми се е сторило. Той също усети миризмата.

Няма как да се сбърка миризмата на тамян. Не са съседите, защото първо няма прозорец, второ беше към 12 вечерта, кой ще прекажда с тамян толкова късно.

Сутринта, когато оправях леглото и бях сама в стаята нещо се чу от гардероба. Прозвуча като силен удар по отвътре. Отворих гардероба, за да видя да не е паднало нещо, но неща си бяха подредени по местата.

Преди доста се плашех, но вече чак се ядосвам, дори и да е дух, искам да ме остави на мира. Знам, че сигурно иска да ме изплаши или да ме изгони, но няма да стане, а и какво ще ми направи, дори и да ми се изкрещи в лицето, аз ще му отвърна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Денимира Ангелова
Дооообре... Не знам чела ли си, но един от признаците, че помещение е обитавано от дух, е появата на необясними миризми... Тази е такава. Ако друг път чуеш шум от някъде, по-добре не проверявай, но пък не дай и да го пренебрегваш...
2
0
амиго
амиго
12.08.2012 09:30
Аз пък не съм напълно съгласна.
Вярвания на духове е съществувало винаги.
Повечето от енергията която повиква "духове"
е отрицателна и понякога тази енергия се събира в дома и
се причиства с методи като тамян и.т.н.
Затова е важно да знаеш кой е живял в апартамента
преди тебе и как се държал с хората с който е живял и.т.н.
Също е важно как ти се държиш с който живееш.

Ама, много да не го мисли. Не е нищо особенно странно.
Ако наистина не ти/ви харесва квартирата понеже не се чувствате спокойно/удобно, защо не се приместите?
0
0
antonio
antonio
11.08.2012 03:54
наличието на паранормална активност не е нищо ново или пък нещо странно.Това което правят повечето хора при наличието на П.Н.А. е да се исплашат до смърт и аз имам мн. подобни случки шумове за които няма логично обяснение или дори СТРАННИ МИРИЗМИ но никога не ме е било страх защото знам няма какво да ме нарани (или поне се надявам)първото нещо е да видиш дали има обяснение (както си и направила)щом няма такова значи това е П.Н.А. изчетох камара книги за този феномени или как да ги нарека.И разбрах едно никой не потвръждава съществуването им но и никои не го отрича..Това ще се плашиш или не зависи само и единствено от нагласата и психиката ти!!!И твърденията че след като извикаш свещеник,медиом или там др.ще "прочисти" къщата или в твоя случаи апартамента са пълни глупости!!!
0
0