Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Каза ми, че не ме заслужава

Каза ми, че не ме заслужава

Каза ми, че не ме заслужава
С приятеля ми се разделихме преди няколко седмици, бяхме заедно година и половина. Много се обичахме и още е така, но той поиска да се разделим.

Няколко дена не се бяхме чували, не ми отговаряше на смси и обаждания и на края получих само един смс: искам да се разделим. След 4 дена тръгна с друго момиче и още са заедно.

Ден преди да ме остави ми написа само един смс как не ме е заслужавал, искал да бъде далеч от всичко и всички и още някои неща.

Преди няколко дена ми се обади каза ми, че заминава за Англия отново(преди няколко месеца беше там за 3 месеца по работа).

Каза ми, че заминава, нищо не му останало, тук живеел и сам. Каза, че не ми е изневерявал докато е бил с мен. Нищо нямало да бъде същото, не може да върне нищо назад, съжалява, не съм заслужавала стореното от него.

Той бил виновен и това, че ме остави не си заслужавало. Това, което сме имали било всичко, което имал, искал да започне нов живот.

Можела съм да разчитам на него, ако съм имала проблем да му пиша или обадя. Каза ми, че още ме обича и това беше.

Но не вярвам да е заминал, каза, че е оставил това момиче, но още е с нея и в фейсбук и двамата са обвързани и си пишат разни неща там.

Защо ми се обади и защо ме е излъгал очевидно ? Кога да започна самата аз нова връзка, как да го забравя, какво да правя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Амелия
Амелия
01.12.2012 15:18
Той найстина не те заслужава. Ако трябва да бъдем честни, само си е играл с теб. Момчето няма никакнва чест. Възмутим е начина, по който е прекратил дългогодишната ви връзка. Нищо чудно и да ти е изневерявал многократно. Не му вървай, той не го заслужава. Бъди щастлива и на поглеждай назад, нито пък се чувствай виновна, защото не си. Само се старай да подбираш хората, с които общуваш и се виждаш, за да не бъдеш наранета както мен и предполагам още много хора...
0
0