Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Тя каза, че не изпитва същото!

Тя каза, че не изпитва същото!

Тя каза, че не изпитва същото!
Здравейте! Това лято за мен беше ужасно, имаше едно момиче, с което бяхме много добри приятели, бяхме постоянно заедно, а вечер си чатихме до 3-4 часа, но нещата се промениха! След приключването на една моя връзка, аз започнах да си падам по нея, не можех без нея, аз не я хатесвах, бях влюбен. Криех емоциите си близо година, но една нощ релих да и ги призная, но. . . . . тя каза, че не изпитва същото!

Аз казах е добре, тога ще си бъдем ли както преди, и така и не получих отговор, излизахме пак с компанията, но ние не си говорехме аз се опитвах да я заговоря, а тя се отдръпваше. След близо седмица нещатата малко се подобриха, но небеше както преди, а после си намери гадже и отново със всеки друг общуваше, но не и с мен. А аз сега тагува, преди бяхме толкова добри приятели, познавахме се от 3-4 годишни, е сега сякаш непознати сме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
miglena
miglena
26.10.2015 18:09
Понякога се получават и такива ситуации. Не се отчайвай, наистина - не е било писано. Имай предвид, че в такива ситуации нещата никога не могат да бъдат както преди. Всъщност - могат, с много компромиси, но накрая пак се прецакват.
1
7
кели
кели
24.10.2015 21:45
Човек, остави я и не я търси известно време,, ако е истинско, тя ще се върне при теб. Ако не,, значи не е било писано
9
3