Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Каза, че му липсвам

Каза, че му липсвам

Каза, че му липсвам
Снощи сънувах момчето, което обичам. Отдавна не сме си писали, нито сме се виждали поради куп причини. Преди бяхме заедно, но заради намеса на другите се разделихме.

Така, както и да е. Сънувах го, бяхме се разбрали да излезем. Срещнахме се в парка и седнахме на една скамейка и мълчахме дълго време, после аз го целунах.

Първоначално той се държеше някак хладно и се дърпаше, но после всичко се оправи. Разхождахме се малко, стигнахме до някакав блок и някак след това се озовахме на една пуста поляна.

Той легна и ми каза да легна до него и ме хвана за ръката. Гледахме се в очите и той се усмихваше и каза, че му липсвам и после да идват доста непознати хора на тази поляна и то все възрастни.

Аз леко се засмях и му казах, че никъде не можем да останем сами и той само каза и какво от това и ме целуна. И тогава се озовахме на училище //той вече не учи там, премести се, но преди учеше в същото училище като мен//.

Той седеше на парното срещу стаята, в която аз имах и като го видях отидох ми при него и го целунах и той ме прегърна силно.

До нас имаше някакво момиче и ни гледаше и тогава дойде госпожата и ме дръпна от него, каза че не е за мен и го изгони.

Аз виках да не си тръгва, а той вървеше назад и ме гледаше с протегнати ръце. Аз се дърпах и крещях, но госпожата не ме пускаше и тогава се събудих.

Имам чувството, че съня значи нещо, но не знам какво точно и затова се обръщам към вас. Гледах в съновника, за всяко нещо, но друго е като цяло съня да се каже какво значи...

Моля ви, някакви предположения какво значи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
asjk
asjk
07.08.2012 12:19
Мило момиче!

Чета историята ти и си мисля за сина ми и неговата дългогодишна приятелка, която той много цени и обича. Преместихме се с него на друго място, той я вижда няколко пъти годишно, пишат си относително рядко (доколкото зная) и се чуват по телефона. Зная със сигурност, че той я обича и че въпреки пубертета не поглежда други момичета... на няколко пъти е споменавал, че я е сънувал, но никога не разказва подробности, както и аз не го разпитвам.
Дали просто не ти е домъчняло за твоето момче? Или пък той в момента си е мислел за теб..? Вземи и му пиши или му звънни по телефона.

Когато аз сънувам познати лица, винаги гледам да им се обадя, и почти винаги се оказва, че са мислели да се чуем... Нещо като телепатия на съвсем първично и подсъзнателно ниво!
Успехл

Една млада мама
0
0