Магическа сила

Магическа сила
Здравейте. Снощи вечерта сънувах починалата преди около 40 дни приятелка. Дойде до мен, погали ме и ми се усмихна. Аз наистина я усетих когато ме докосваше по ръката и се уплаших.

След това се озовах в един дворец до една моя приятелка, която всъщност е жива, но в сънят ми беше "мъртва" като дух и я попитах: "щом си мъртва как така те виждам" ?

А тя се обърна и ми каза: "Защото ти си специална или "специална за мен". След това придобих огромна сила и можех да местя мебели от разстояния.

След това се озовах на пода и наблюдавах себе си от горе, видях се с дълга черна коса плачейки много силно и молейки се.

Какво трябва да означава всичко това ? :kiss:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Марио Николов
Много Ви благодаря за отзива!За починаласи приятелка беше найстина плашещо,защото найстина я усетих,от това разбрах,че всичко което правим за другите ни се връща и на нас,рано или късно.Защотот когато тя почина аз не я бях виждала почти 2 години,но много се разтроих,не можех да утида на погребението й защото ми прилошава от мъртавци,но утидох в църквата веднага и й запалих свещ и се молих за душата й.Не съм очаквала тя да ме посети,надявам се да ми прости и вярвам,че ме разбира!(това че се страхувам от тези неща)!
0
0
Кристина
Кристина
02.07.2012 10:46
Според мен починалата ти приятелка в действителност те е посетила, за да ти "каже", че животът продължава и след смъртта и че пак си оставате приятелки макар и в различни измерения. В това няма нищо страшно! Даже напротив.
Втората част о съня ти с другата приятелка може би означава, че ти притежаваш тези "специални" (казала ти е , че си специална) способности, но още не си ги развила.
От метафорична гледна точка сънят може да означава, че имаш силата да управляваш и нареждаш събитията от живота си, или че е подходящ момента за това.
0
0