Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че имам някакви сили

Сънувах, че имам някакви сили

Сънувах, че имам някакви сили
Всъщност не знам какво е началото на съня ми и ще започна някъде от средата.

В леглото съм си, сутрин е и през прозорците виждам жълти балони, а за тях с въжета са завързани нещо като черни метални кутии или бомби.(не помня какво беше, така си го представям).

Балоните стоят във въздуха на едно място, а аз съм на петия етаж! След това по навик вземам телефона си, който е на раклата ми и поглеждам колко е часът.

И като натиснах едно копче и си помислих нещо (не знам какво), единият балон някак си влезе през стъклото на прозореца в стаята ми.

Тогава дойде баща ми и аз му казах, че когато натисна едно копче на GSM-a си един от балоните влиза през прозореца.

След това отново не помня какво се случи.
Другото, което си спомням е, че с с татко ми сме в една недобре осветена сграда. Вкарват ме в една стая. Вътре има 2-3 скелета на нещо подобно на хора.

Аз бях седнала на пода и ги оглеждах. Постепенно те започнаха да се променят, но на мен това сякаш не ми правеше впечатление. Даже малко се помръдваха от време на време.

Но нито ми говориха, нито гледаха към мен. Изведнъж забелязах, че са живи. Единият скелет беше жена, имаше коса и три крака. Другият беше мъж, мисля и също имаше три крака.(не знам как го разбрах).

След малко излязох и ме заведоха до едно нещо като клетка и там бяха тези скелети. Те се разхождаха и като ме видяха заподскачаха.

Аз май ги попитах защо имат 3 крака, а те ми отговориха, защото нещо са им направили или нещо от сорта.

След това пък сънят ми се промени. Бях в някаква къща с двор и животни. После в бившото ми училище не можех да намеря правилната стая, в която да вляза за часа ми.

Но най-много ми е странно това, че хората, които ме вкараха в стаята със скелетите сякаш искаха нещо да им кажа за тях и това че се съживиха.

А татко ми сякаш си мислеше, че имам някакви специални сили, а и аз някак си го усещах. Не мога да го опиша.. :x:

Дали този сън се дължи на това, че преди няколко дена гледах клипче в YouTube за някакви огромни човешки скелети открити в Гърция. (само черепът на един такъв скелет е колкото цял човек!!!!!)

След като казах за това клипче на майка си, си помислих, че ще сънувам скелети и ето: сънувах! :n:

Коментирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати