Нямах сили

Нямах сили
Здравейте. Преди около седмица и половина сънувах как се прибирам от училище и докато се качвах към втория етаж, където се намираше апартамента ми, видях едно малко момиче, може би около 6-7 годишно, с много дълги черни
коси, които се влачеха след нея докато слизаше по стълбището от горния етаж.

Беше облечена с хубава бяла рокля и имаше хубаво лице и много бледа кожа. Изведнъж седна пред вратата на съседите и около нея се появи една тъмно лилава мъгла и един правоъгълник, на който започна нещо като къс клип.

Изведнъж очите на момичето станаха кърваво червени. Аз бях ужасена и исках да се прибера в апартамента колкото се може по-бързо, но колкото повече се доближавах до етажа, за да стигна апартамента ми, толкова по - слаба се чуствах.

Сякаш момичето взимаше цялата ми енергия. Помня, че се прибрах лазейки и когато затворих вратата на апартамента се почуствах по-добре, но в апартамента беше много тъмно.

Само в другата стая беше майка ми, беше седнала на дивана и гледаше телевизия. Това беше първият сън.

След два дни отново сънувах съня и беше като някакво продължение. Излизах от входа и видях една съседка от шестия етаж и ми каза да не отивам близо до петното.

В първия момент не знаех за какво петно ми говори, но тя ми го показа. Петното беше където паркират колите си, отстрани на кошовете за боклук.

Съседката ми каза да не отивам много близо до петното, защото там убили някакво момче и имало нещо като проклятие, че който стъпи върху петното до 2 часа щял да умре.

В този момент баба ми слезна долу и заедно със съседката отидохме където беше петното кръв, но не твърде близо. Изведнъж видях баба ми да стъпва върху петното и много се уплаших и веднага я дръпнах.

В този момент не знам защо се обърнах и погледнах към входа и на един от прозорците видях момичето. Това беше края на втория ми такъв сън.

На другия ден сънувах пак като продължение на съня, но този път нямаше никакъв интервал както между първият и вторият, което ме учуди.

Значи прибирах се от училище (бях втора смяна и вече се беше стъмнило) с такси и се държах много дружелюбно с шофьора както и той с мен. Когато стигнах до входа на блока не исках да се прибирам защото знаех, че тя ще е там.

Казах това на шофьора, но той не ми повярва и каза, че ще се качи с мен за всеки случай. Тръгнахме да се качваме и я видях отново там. Тръгнахме да се качваме с шофьора и пак стана същото, изгубих си силата, беше ми трудно да дишам, имах чуството, че ще умра.

Този път погледнах към момичето и то ми каза само това "Те трябва да си платят за това, което са сторили." и погледнах към екрана и видях краката на трима мъже, които тичаха.

След това шофьора ме взе и ме изкара отвънка. Аз се обадих на майка ми и я умолявах да отида при нея на работата и тя накрая се съгласи. Тръгнахме, но шофьорът ме остави на гробищата, където преди около четири години погребах баща ми, и ми каза, че ще ме чака на другия изход.

Аз тръгнах да вървя, но видях, че има нещо като билбордове закачени на дърветата и като се приблизих изпаднах в ужас. Там виждах трупа на баща ми започнал да се разлага.

При гледката аз заплаках (понеже все още не искам да приема, че баща ми е мъртъв и съм в депресия) и тръгнах да тичам през гробищата колкото се може по-бързо за да изляза, но навсякъде виждах тези билбордове с най-различни снимки на баща ми.

След това се събудих, цялата бях в пот и ужасена.
Разказах това на баба ми и майка ми, но те не можаха да ми помогнат. Не мога да забравя тези сънища.

Моля Ви, дайте ми някакъв съвет, аз съм на 15 години и за пръв път сънувам такива ужасяващи сънища. Отдавна не гледам филми на ужасите.

Баща ми съм го сънувала и преди, но след като съм палила по една свещ на гроба му и поплача малко, спирам да го сънувам (иначе ако не го направя продължавам да го сънувам всяка вечер).

Благодаря Ви предварително и се извинявам, ако имам някъде грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Choi Ae Sook
Choi Ae Sook
29.07.2011 10:28
Коментари от този тип са ми писнали.Да те видим тебе ако започнеш да сънуваш такива сънища.Страшно е, аз се събуждах цялата обляна в пот.След това спрях да спя през ноща, обърнах дните на нощи, а нощите на дни.А The Ring и други филми на ужасите съм спряла да гледам отдавна.Гледам весели филми, за да не си затормозявам главата, но както и да е.От около седмица и половина вече не сънувам тези сънища и съм малко по-спокойна.
0
0
геркаа
геркаа
16.07.2011 12:05
Според мен спри да гледасх the ring ;)
0
0
Choi Ae Sook
Choi Ae Sook
04.07.2011 21:34
И друг път съм сънувала такива странни сънища, които така и неразбрах, а и някои от тях ги сънувам периодично едни и същи. Но тези сънища вече всеки ден ги сънувам и толкова ме плашат, че вече обърнах нощите на дни, а дните на нощи. Само през деня спя спокойно и то за не повече от 4 часа.
0
0
Choi Ae Sook
Choi Ae Sook
04.07.2011 21:30
Казаха, че баща ми е починал от инфаркт, което аз лично не го вярвам. Бяха казали, че всичко е наред със сърцето му и до последно не успяха да определят от какво е болен. Бяха му поставили една диагноза за едно рядко заболяване. Ако не се лъжа беше Церебрална атаксия, тип Холмс. После казаха, че е болен от полиневропатия. Също така си спомням нещо, което много ме учуди тогава.Н оща преди да почине с него гледахме телевизия и някъде към два през ноща реших да си лягам. Когато си легнах, изведнъж чух, че нещо пада. Когато майка ми дойде и видяхме, че е паднало тялото на лампата, а лампата беше нова. На сутринта когато отидох да го събудя, той не мърдаше и не дишаше. Викнах баба ми и тя изведнъж започна да плаче и в този момент се звънна на вратата. Отидох и видях съседката (тя живее на шестия етаж, а ние на втория), която сънувах в съня си и тя ме попита какво е станало с баща ми. Учуди ме това, че тя знаеше, че нещо е станало с него, но от къде го знаеше не знам.
Това за момиченцето което си намерил/а много ме изненада, че е от азиатската култура, понеже и аз силно се интересувам от всичко азиатско(предимно японско, по-интересно ми е), пък и съм на половина корейка, но за пръв път чувам тази легенда. Ако искаш може да ме намериш на скайпа ми, понеже не винаги влизам тук. Моят скайп е asian_fan_forever, само че ми напиши кой/коя си, за да знам.
0
0
Дари
Дари
01.07.2011 01:49
Намерих една легенда за подобно момиче (интересното за мен е, че е японска, а аз силно се интересувам от всичко японско)

В нея пише
"очите (на момичето) могат да предизвикат страх и ужас у сърцето на някой смъртен"

"Някъде се вярва че тя е дух на някой ,изгубил се в планината из загинал от студ .Тя е едновременно красива и безскрупулна, убивайки неподозиращи хора."

"В други легенди тя се описва като по-агресивна .Напада къщи , избутва вратите им с ураганен вятър или убива хората в съня им. "

Дай ми малко повече информация, отговори на предишните ми въпроси и ще потърся и помисля още над тези неща.
0
0
Дари
Дари
01.07.2011 01:42
Съжалявам за въпроса, но знаеш ли от какво е починал баща ти ?
Това с момичето много ме озадачава, но ще помисля. Много силно ме заинтригува, дано стигнем до някакъв знак или извод.
0
0
...
...
17.06.2011 13:03
Наистина е много страшно. И аз имах такъв проблем, но отидох при една възрастна жена и понеже съм туркиня, и турците правят такива неща - тя ми наля куршум, така се казва на турски и сега съм много щастлива.
0
0
Indigo
Indigo
15.06.2011 22:47
Мила, просто е било прекалено голяма травма за теб загубата на баща ти. Съзнанието ти естествено го е приело по свой си начин и го е отразило чрез сънищата ти, защото надявам се, че знаеш, съзнанието преминава и "изхвърля" всичката насъбрала се информация чрез сънища. При мен беше същото, когато баба ми почина. Отрази ми се доста тежко - със седмици сънувах един и същи сън, в който тя участваше. Публикувала съм тази история -"От дълго време сънувам едно и също". Сигурно ти е минавало през погледа. Ако те интересува прочети я.
Но просто не се притеснявай от сънищата. Или има нещо, което трябва да разбереш, или мозъка ти просто преработва нещата по неособено приятен за теб начин.
1
0