Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Послание от починал или просто въображение

Послание от починал или просто въображение

Послание от починал или просто въображение
Сънувах много странен сън. Първо с баща ми отивахме на някакво празненство, обаче се сетихме, че сме забравили подаръка и се върнахме към къщи да го вземем. Когато тръгнах да отварям, усетих, че у нас има някого.

ИЗплаших се, че са крадци и отстъпих назад. После баща ми започна да отключва и вече се убедихме, че зад вратата има човек. Когато отворихме плахо пристъпих в апартамента и видях зад вратата починалия ми дядо.

Успокоих се, че не е крадец, но същевременно не знаех само аз ли го виждам или и баща ми. Оказа се, че и двамата го виждаме. Той ни кааза, че е единственият (от починалите ни близки), който в момента има възможност да дойде да ни види..

Но след малко се появи починалата ми баба (която почина преди около месец) и каза да не се притеснявам за нищо и за изпитите, които държах наскоро (аз наистина държах изпити тази седмица).

Каза, че всичко е уредила и да бъда сигурна какво искам да следвам, а не да сгреша и да съжалявам цял живот. Разплаках се и казах, че искам да уча икономика, но не знам дали ще ме приемат..

Попита ме дали наистина искам това и аз и казах да. Тя ме прегърна, а действието се развиваше в хола ми, като тя ми даде да държа една керамична фигурка изрисувана с боички, от която помня само едно красиво нарисувано око и розово-сини нюанси.. Събудих се и наистина плачех..

Моля ви се, някой да ми каже какво може да значи този сън, понеже ми се струва доста странен. Много ще съм ви благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Papi
Papi
29.05.2012 12:07
Искали са да те навестят :) и да те успокоят. Те бдят над теб!
0
0
show
show
27.05.2012 12:23
Ами може да означава много неща- притеснение от изпитите и това, че баба ти и дядо ти ти липсват...
0
0