sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имам нужда от помоща Ви

Имам нужда от помоща Ви

Имам нужда от помоща Ви
Здравейте! Миналото лято гледах един филм как едно мъничко момченце се разболява от тумор (рак) на мозъка. Оттогава много съм се наплашила.

Вчера и завчера имах леки болки в главата, но отминаха. Според родителите ми е от пренатоварване, защото постоянно съм чела, учила и висяла пред компютъра.

Днес чувствам нещо в ушите ми. Незнам как да го опиша. Не е болка не е и като ушите ми да са пълни с вода. Според нашите това е, защото слушам много музика със слушалки (не споря, че е така всеки ден слушам по приблизително 20 минути на висок звук).

Според родителите ми може би съм настинала, но аз съм супер страхлива и мисля, че може да имам тумор. Това са единствените симптоми които имам.

Моля Ви, кажете ми какво да направя, защото не мога просто да отида при нашите и да им кажа какво мисля по въпроса.

Моля Ви, кажете ми какво да направя, за да разбера дали изобщо ми има нещо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
liliannikky
liliannikky
03.01.2018 23:17
Казвам се Лилиан Н. Това е много радостен ден от живота ми поради помощта, която ми даде, като ми помогна да върна бившия си съпруг обратно с магията и любовта си. аз бях женен за 6 години и беше толкова ужасно, защото съпругът ми наистина ме изневеряваше и търсеше развод, но когато се натъкнах на имейл на в интернет за това как той е помогнал на толкова много хора да си върнат обратно и помагат да се установи връзка. и да накарате хората да бъдат щастливи в отношенията си. обясних моето положение на него и после търсех неговата помощ, но до най-голямата ми изненада той ми каза, че той ще ми помогне с моя случай и тук аз празнувам, защото моят съпруг се е променил напълно за добро. Той винаги иска да бъде от мен и не може да направи нищо без моя подарък. аз наистина се радвам на брака ми, какво голямо празнуване. аз ще продължа да свидетелствам в интернет, защото д-р Сягуру наистина е истински калибър. НИЕ НУЖДАТЕ ПОМОГНЕТЕ ПОВЕЧЕ ДОКУМЕНТАЦИЯ ДОКТОР САГУРУ СЕГА ПО МЕЖДУНАРОДНО ВРЕМЕ: drsagurusolutions@ или whatsapp +2349037545183 Той е единственият отговор на проблема ви и ви накара да се чувствате щастливи във вашите отношения.
1 ЛЮБОВ СПЕЛ
2 ВЗ
3 ПЛОДОВЕ НА ЖЕНАТА
4 ПРОМОЦИЯ СПЕЛ
5 ЗАЩИТА ЗА ЗАЩИТА
6 БИЗНЕС СПЕЛ
7 ДОБЪР РАБОТА СПЕЛ
8 LOTTERY SPELL и COURT CASE SPELL.
0
0
.
.
09.03.2015 15:02
Спокойно нищо няма да стане..филма сигурно е бил много гаден и си се наплашила..нищо повече.Няма от какво да се притесняваш.. :);)
0
0
виктор
виктор
10.11.2012 20:48
ами дано да не е нещо сериозно
0
0
Не казвам
Не казвам
20.06.2012 14:49
Отиди на лекар,но според мен не е нищо сериозно.Аз също имам главоболия,и то много често.Но моето е друго,така че те съветвам да отидеш на лекар,за да се успокоиш,и спри да гледаш такива филми,щом после се чувстваш така!!!
0
0
аркад
аркад
19.06.2012 11:01
тъи като имах операция и постоянно мислех за нея почвах да чувам гласове коите ми казваха че ще умра но всички са прави спри да мислиш за това
0
0
Меги
Меги
26.05.2012 12:40
Другите са прави,спри да мислиш за този тумор като мислиш постоянно за него така го привличаш и по този начин наистина може да се разболееш,защото го предизвикваш! Бъди по - позитивна мисли за хубави неща,ако продължаваш по същия начин тежко ти горко!!! Така,че те съветвам да не си и помисляш за това!! Ще стане по - зле,повярвай ми!!! Всяка мисъл си има честота,а като мислиш за нещо и то постоянно то е възможно да се сбъдне,защото вселената отговаря на твоите желания!!! ;) Когато мислиш за нещо,което не искаш по този начин също го предизвикваш !!! Влез в ютуб и напиши "Тайната на живота" надявам се да ти помогне. ;)
0
0
Мr.Nobody
Мr.Nobody
23.05.2012 15:45
Подобре отиди на психолог, когато неможеш да споделиш страховете си със близките ти хора, най-добрия начин е да отидеш на специалист,и чрез разговора със него да се опитате да надминете проблема ти, защото ако това продължи, има голяма вероятност да се отключат някои психически разтройства,за който по-нататък ще трябва сериозна терапия.Затова подобре да се действа в началото, да не стане прекаленно късно .
0
0
Andina
Andina
23.05.2012 12:19
Спри да си внушаваш. От нищо не си болна. Не гледай подобни филми, след като толкова лесно можеш да си внушаваш, че си болна (или можеш да се разболееш). Ако започнеш да изучаваш медицина, ще откриеш, че страдаш от хиляда заболявания (което няма да е вярно, а ще се дължи на самовнушение), нормално е всеки има болки, невралгии, главоболия т.н.
Спокойно, според проучване на един известен онколог, е невъзможно да съществува рак на мозъка, защото клетките на мозъка не се делят, следователно няма как да мутират.
Както е коментирал/а trfv_trfv, силата на самовнушението може да ти докара много бели, така че само позитивни мисли!
0
0