Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Аз съм поредната, която се чувства объркана

Аз съм поредната, която се чувства объркана

Аз съм поредната, която се чувства объркана
Здравейте. Ето, че и аз съм поредната, която се чувства объркана и се нуждае от вашия съвет. Ще бъда кратка - преди време се случи така, сякаш на шега отношенията ни с него преминаха към нещо повече от приятелски.

Всичко беше нормално, но го усещах, че не може да се отпусне с мен (може би още мислеше за бившата си). Бяхме говорили и за това, че ако още мисли за нея, няма смисъл да си играе с чувствата ми.

След известно време усетих, че няма да я бъде и можех да си тръгна, но останах, пак с някаква надежда, че му трябва просто малко време. Но не. Искаше да ме запознае с родителите си, но мисля, че беше твърде рано за това, затова отказах.

И така всичко нормално с изключение, че беше малко дръпнат. Една сутрин ми писа смс - "Наистина не те заслужавам".

След което му звъннах и си поговорихме. Успях до някаква степен да го предразположа, да ми каже как се чувства. И общо взето той каза " много държа на теб, искам те до себе си, защото с тебе ми е хубаво, но в момента отвътре ми идва да съм точно такъв, да не мога да ти отвърна със същото, чувствам се объркан".

Просто още му се живеело. Стигнахме до решението, че няма смисъл да продължаваме така. Но от тогава той ми взъни всеки ден минимум по 2 пъти и ми казва всичко - къде и кога ще ходи някъде с кой ще е, кога ще се прибере и т.н. - пълен отчет.

Това ме кара да си задам въпроса " Защо го прави" и все пак, ако един човек прекратява връзка и не иска да е с теб - той ще ограничи контактите си - няма да ми звъни и да ми казва всяка негова стъпка ?!

От както сме разделени не съм му звъняла. Какво да правя ?( аа, забравих да ви кажа, че понеже му се живеело, от както сме разделени не е ходил никъде, от работа вкъщи и от вкъщи на работа.

Сега ми дайте съвет защото ще ми се пръсне главата вече, незнам това от негова страна какво означава и как да го примем и как да действам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
edno momi4e...
edno momi4e...
24.07.2012 07:31
това да не е сватовник, това е съновник!
0
0
tia
tia
23.07.2012 21:49
ами предната му връзка е продължила 5 години ... и не не поддържат връзка - той не иска . .
0
0
максим
максим
10.05.2012 22:56
Искам да попитам авторката,колко време е продължила връзката на това момче и ....той подържали ли връзка с бившата си?
0
0
tia
tia
12.04.2012 23:36
незнам дали сте погледнали комнтарите по доло .. тойбеше ясен с това " не искам да се надяваш повече за нас" .. но все пак не е безразличен ... въпросът ее кога ще се "наживее" и струва ли си да се боря за това
0
0
Кристиян
Кристиян
12.04.2012 21:18
На него не му е трябвало време,а свобода.
Аз познавам случай когато единия от половинката има нужда от свобода,но другия не му я дава а дори започва още повече да го "задушава",И то тази връзка стига с провал.
Но тъй като ти си му дала свобода без някакви специфики....
Време е вече възобновите връзката си.
А и уверявам ви,че и той вече е готов.
0
0
tia
tia
12.04.2012 10:42
той не се е държал гадно с мен, всичко беше нормално, само това че не можеше да се отпусне .. той каза " отвътре ми идва да съм точно такъв, ако това те устройва нека да сме заедно, но не искам да те наранявам с това че не съм наясно със себе си" .. и предпочетох да се разделим .. не искам да си играе с чувствата ми .. искам си го защото е свестен а такива почти не останаха ...
0
0
Ева
Ева
12.04.2012 10:33
Мило момиче, бягай на далеч от такива лигави майчини синковци.Не си и помисляй да се връщаш при него.Ако направиш подобна глупост си обречена цял живот да си детегледачка на разлигавения,вечно неразбран и недооценен "велик мъж"!Докато гравитираш покрай него и се чудиш как да му угодиш ще се обърнеш и ще разбереш,че живота ти е минал ,а ти си го пропуснала.Той си търси майка кърмилница която да го изслушва,обича,да търпи всичките му капризи и да е на линия когато той каже.През останалото време за него ще си просто дразнител,непотребна вещ и килимче на което да си изтрива краката.Не знам дали ще ме послушаш но се замисли как искаш да прекараш живота си.
0
0
aleksandar
aleksandar
12.04.2012 09:40
не мога на кирилица да пиша скаип алекс83795 на латиница
0
0