Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Аз съм поредната, която се чувства объркана

Аз съм поредната, която се чувства объркана

Аз съм поредната, която се чувства объркана
Здравейте. Ето, че и аз съм поредната, която се чувства объркана и се нуждае от вашия съвет. Ще бъда кратка - преди време се случи така, сякаш на шега отношенията ни с него преминаха към нещо повече от приятелски.

Всичко беше нормално, но го усещах, че не може да се отпусне с мен (може би още мислеше за бившата си). Бяхме говорили и за това, че ако още мисли за нея, няма смисъл да си играе с чувствата ми.

След известно време усетих, че няма да я бъде и можех да си тръгна, но останах, пак с някаква надежда, че му трябва просто малко време. Но не. Искаше да ме запознае с родителите си, но мисля, че беше твърде рано за това, затова отказах.

И така всичко нормално с изключение, че беше малко дръпнат. Една сутрин ми писа смс - "Наистина не те заслужавам".

След което му звъннах и си поговорихме. Успях до някаква степен да го предразположа, да ми каже как се чувства. И общо взето той каза " много държа на теб, искам те до себе си, защото с тебе ми е хубаво, но в момента отвътре ми идва да съм точно такъв, да не мога да ти отвърна със същото, чувствам се объркан".

Просто още му се живеело. Стигнахме до решението, че няма смисъл да продължаваме така. Но от тогава той ми взъни всеки ден минимум по 2 пъти и ми казва всичко - къде и кога ще ходи някъде с кой ще е, кога ще се прибере и т.н. - пълен отчет.

Това ме кара да си задам въпроса " Защо го прави" и все пак, ако един човек прекратява връзка и не иска да е с теб - той ще ограничи контактите си - няма да ми звъни и да ми казва всяка негова стъпка ?!

От както сме разделени не съм му звъняла. Какво да правя ?( аа, забравих да ви кажа, че понеже му се живеело, от както сме разделени не е ходил никъде, от работа вкъщи и от вкъщи на работа.

Сега ми дайте съвет защото ще ми се пръсне главата вече, незнам това от негова страна какво означава и как да го примем и как да действам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
TiB
TiB
12.04.2012 02:37
Здравей!
Е, как уж му се живеело а никъде не е ходил? Най вероятно има други причини които явно не иска да сподели с теб а те са много ... да речем не е установен , няма стабилна работа , няма собствено жилище и тн. Не се престрашава да ти сподели това точно заради мъжкото достойнство може би... не е готов за сериозна връзка , не може да ти осигури закрила , сигурност , подкрепа за каквото и да било .. а в същото време изгаря да бъде с теб но тези причини го спират .. което до някъде се оправдава .Нека погледнем обаче и от другата страна , може да пробвате какво като не е установен , нека ти обясни , поговорете, предразположи го за разговор но не стигай до крайности не му поставяй ултиматум от рода на ... или .... или.. Просто и ясно го попитай каква е причината без увъртания без "Не те заслужавам" "Ти си прекалено добра за мен" а дори и да ти отговори по този начин (Най лесния начин да се отклони темата) Ще го попиташ ... ЗАЩО? Каква е причината , обосновай се на изреченото от теб!Какъв е той? Гърбав , сакат , невеж ?! Защо да не е за теб?Това което описваш в историята си навярно този човек държи много на теб дори може и да те обича .. но има нещо което го спира .. ти трябва да откриеш кое е нещото което застава между вас , по начина който написах по горе с директни и ясни въпроси. Дали от негова страна или от твоя , но като гледам така по скоро е от негова страна!Също много важно на каква възраст е той... но ти предполагам мислиш разумно така че ще подходиш по правилния начин!
Разбирам че ти е трудно, но ако мислиш че този човек те заслужава и си струва направи всичко възможно ... защотото понякога човек изпуска шанса си и няма връщане назад ,аз направих подобна грешка и изпуснах страхотен човек така че .. действай не се колебай , направи така че да бъде открит пред теб и да ти сподели.. има нещо което не ти казва , сигурен съм на 100 процента :)
Желая ти всичко добро и дано потръгнат нещата!УСПЕХ!!!

ТиБ
0
0
tia
tia
11.04.2012 20:06
амии незнам и аз .. искам си го защото виждам че е сериозен но просто е объркан :( благодаря ти Иве, ще те държа в течение :*
0
0
Ivetoo
Ivetoo
11.04.2012 12:15
Имам подобен случей, и все още нямам на идея какво изпитва момчето, хем показва хем не показва интерес. Гледам да внимавам, защото ако съм рязка и той ще постъпи така както твоя. Добра идея имаш замини почини си от него. Пък знаеш ли може да се влюбиш в друг и ли да охладнееш. Така акто се върнеш ще си акто нова ;)) каквото и да стане, дано всичко се нареди в твоя полза..
0
0
tia
tia
11.04.2012 11:05
ейсега на края на месеца заминавам за англия и мисля да остана поне до август.. . и може би затова бях малко крайна .. но го направих заради себе си, аз да съм наясно - той че не е , не е .. докато съм там ще има достаъчно време да се наживее и ако ни е писано .. :) но не мисля че ако има чувства ще ме потърси както казваш ти .. вчера беше достатъчно ясен .. или пък се е правил пак на интересен .. знам ли
0
0
Ivetoo
Ivetoo
11.04.2012 02:30
Мдам била си крайничка, но вече си го сторила. Няма връщане назад. Предлагам ти временно наистина да не се търсите, чувате, да кажен месец, можеби два зависи. Накрая или той ще те потърси, или ако на тебе още ти е търсени му пиши едно "как си" както ти си прецениш. И най вероятно от дума на дума и 2мата ще се направите на чукнати, се едно не сте водили онзи разговор, сигурна съм, че и двамата ще ви устройва. Но ако мислиш, че не може да сте само приятели, по добре наистина се дистанцирай от него. Ако той има чувства към теб и те иска,или държи на теб ще те потърси.
0
0
tia
tia
11.04.2012 01:25
днес реших че ще бъда крайна.. казах му ако не искаш да си с мен и си вече наясно с това - спри да ми звъниш .. ако мислиш че това не е края - потърси ме. И отговора му беше " неискам да се надяваш за нас. спирам да те търся щом за теб така ще е по - добре . . " крайна ли бях и постъпих ли правилно ;с
0
0
Станислава
Станислава
10.04.2012 22:27
Понеже държи на теб, а не може да ти даде много, той просто се чувства по-сигурен в тези приятелски отношения, така хем няма да те загуби, хем няма да дава всичко от себе си!
0
0
Ivetoo
Ivetoo
10.04.2012 21:52
Както ти казва той е объркан, с теб е и се чувства някак сигурен. Ти си до него всичко е наред, но ето че нещо липсва, но какво...
Разделятв се за да "живее" той, а това е просто претекст, той иска да види какъв е проблема. Ето вие вече сте разделени и на него му е търсене, чувства, че не е постъпил правилно. Че май е пребързал със заключенията. Срах го е да не се отдръпнеш. Той наистина държи на теб. То се вижда, явно е, че не е безразличен. Имаш два вариянта. единия да го претиснеш и да го накараш да говори да каже какво иска, но така или ще се обърка и уплаши още повече, или ще се съберете( само ти можеш да предвидиш, кое от двете ще предприеме). Другото е да го подкрепяш, и да се възползваш от тези негови моменти и да го накараш да ти се довери и да ти споделя. Не гледай нараненото си сърце, а опитай да вникнеш по дълбоко в този човек. Знайш ли, може да се влюби в теб :) успявайки го да се разкрие пред теб и да покаже слабостите и страховете си :) сега е уязвим избора е твой. Ти знаеш какво може да спечелиш или изгубиш. Най - добре ти го познаваш. Аз не мога да ти дам реална преценка, но ти можеш сама да си извадиш изводи :) успех.
0
0