Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалият ми баща и бременна жена

Починалият ми баща и бременна жена

Починалият ми баща и бременна жена
Здравейте на всички! Искам първо да кажа, че сънувам почти всяка вечер и повечето сънища са много ясни. От близо една година, и доста показателни. Но за първи път не мога да разгадая последния ми сън.

Баща ми почина миналата година и го сънувам доста често. Но в последния сън, не успях да разбера посланието му(усещам, че със сигурност има такова и то важно).

В съня ми той си беше жив и си лежеше на обичайното легло в бащината му къща. До него лежеше бременна жена, която не познавам. Знам, че иска да ми каже нещо, но не мога да разбера какво.

Ако някой има предположения какво може да значи, моля нека да пише. За мен е много важно да разбера смисъла на съня. Обичам го много, много ми липсва, знам че е с мен и че ме закриля.

Бяхме много близки и се надявам всеки човек да има такъв прекрасен баща, какъвто беше моя! Ще се радвам на всеки ваш коментар. Благодаря Ви, предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
лили ангелова
Много благодаря,за вашия коментар.Всяко мнение е от значение за мен.Пък и новото започна още днес,дано само да е за добро! :)
0
0
Кристиян
Кристиян
05.03.2012 15:16
Той приживе не е успял да ти каже някаква тайна.
Също така очаквай нещо ново ,което ще промени до някъде животът ти.
0
0