Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам починалия ми баща

Сънувам починалия ми баща

Сънувам починалия ми баща
Здравейте. Моля, някой да ми разтълкува съня.
Баща ми почина преди 6 месеца, аз съм на 19 г. и като почти всеки, не съм се разбирал много с баща ми.

Сънувам как баща ми се съживява и ме търси, но когато посегне да ме хване, аз се плаша. Сънувам как се напива и ми казва, че пак иска да умре.

Както и вчера сънувах, че съм си вкъщи на терасата(живея в къща, баща ми почина в къщи в банята)и виждам една сянка. Излизам на вън и започвам да крещя: кой е там и баща ми посегна да ме хване и аз се прибрах вътре, след което се събудих.

Отначало го сънувах и си говорехме. Той ми каза нищо няма да ми прави, ще бъда при баба ми и дядо ми на село и го видях как си тръгва.

Мина известно време и мисля, че взех да го сънувам как ме търси да ми направи нещо лошо.

Ако някой може да ми разтълкува поне един сън, ще съм му много благодарен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
losharakotka
losharakotka
11.07.2011 01:46
Може би пиша късно, но полезното, за което се сещам е следното: Отиди на гроба на баща си, сам и говори "с него" все едно е пред теб. Извини се за всичко лошо, което си му причинил приживе. Прости му всичко, с което той те е наранил, дори и да не го е съзнавал. Кажи всичко това на глас, без значение дали някой те гледа или слуша. Ако баща ти е бил пушач, запали цигара /дори и да не пушиш, постарай се за баща си/ и бучни цигарата с филтъра към гроба. Тя ще изгори. Занеси цветя и помоли баща си да ти каже поне насън какво иска, за да му помогнеш. ПОМНИ, никой родител не желае злото на детето си, просто си уплашен. Постарай се да изпълниш товва, което баща ти желае/едва ли ще е нещо извън закона/. Предполагам, че след време и двамата ще намерите спокойстие. Успех на теб и лек покой на баща ти.
1
0
анета
анета
01.04.2011 15:47
Аз пък когато сънувам починалият си баща ми се случва нещо хубаво, а когато сънувам починалата си майка, се ядосвам. Не се притеснявай.
0
0
georgi
georgi
31.03.2011 10:27
Това ли означава, че ще видя човек и ще се радвам ?
0
0
венци павлова
венци павлова
30.03.2011 22:59
Споко ще видиш човек, който отдавна не си виждал и ще се радваш.
0
0
..............
..............
30.03.2011 21:49
А, майко, напражо ужас.
0
0