Сънувах починалия си баща

Сънувах починалия си баща
Баща ми почина на Великден (05. 05. 2013) и утре (29. 12. 2013) има рожден ден. Сънувах, че с двете ми лели и брат ми отиваме на гроба му. Изведнъж се появява свещеник. Върху гроба му ума кръст, но не този дървения. Горе долу където на мястото на главата му и на това място пръста е пропаднала надолу(само на това място). Както седим и той се появява(баща ми) и държеше нещо в ръцете си.

След това пръста пропадна още и се видя ковчега. Той се протегна и извади една голяма буца пръст (стори ми се, че беше черепа му. въпреки, че няма как, защото той трябва да е в ковчега). След това се изправи и по едно време залитна назад, а зад него имаше друг гроб. Той падна назад и бутна надгробната плоча. Аз веднага тръгнах да му помагам да се изправи, но когато отидох до него той не мърдаше. Моля Ви, помогнете ми. Ако знаете какво значи кажете.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
mila
mila
16.01.2014 13:59
според мен сънят ти означава просто че баща ти ти липсва страшно много и вероятно наистина ще ти помогне да посетиш гроба му. болката никога не минава но трябва да се научим да живеем с нея
2
0
lazy and crazy
lazy and crazy
29.12.2013 13:09
Моите съболезнования за баща ти.Според мен трябва да отидеш на гроба му,аз мисля,че ако мога да ти кажа нещо за съня ти,то е че баща ти иска да отидеш на гроба му.Нормално е да сънуваш починал близък пред негови рожденни,именни дни...Отиди с лелите си и брат ти-може да иска и те да го посетят.Полейте му гроба с вино или вода,оставете парче с хляб,уважете паметта му и си тръгнете.Надявам се да съм била полезна.
2
0