Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалия си баща

Сънувах починалия си баща

Сънувах починалия си баща
Баща ми почина на Великден (05. 05. 2013) и утре (29. 12. 2013) има рожден ден. Сънувах, че с двете ми лели и брат ми отиваме на гроба му. Изведнъж се появява свещеник. Върху гроба му ума кръст, но не този дървения. Горе долу където на мястото на главата му и на това място пръста е пропаднала надолу(само на това място). Както седим и той се появява(баща ми) и държеше нещо в ръцете си.

След това пръста пропадна още и се видя ковчега. Той се протегна и извади една голяма буца пръст (стори ми се, че беше черепа му. въпреки, че няма как, защото той трябва да е в ковчега). След това се изправи и по едно време залитна назад, а зад него имаше друг гроб. Той падна назад и бутна надгробната плоча. Аз веднага тръгнах да му помагам да се изправи, но когато отидох до него той не мърдаше. Моля Ви, помогнете ми. Ако знаете какво значи кажете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
mila
mila
16.01.2014 13:59
според мен сънят ти означава просто че баща ти ти липсва страшно много и вероятно наистина ще ти помогне да посетиш гроба му. болката никога не минава но трябва да се научим да живеем с нея
2
0
lazy and crazy
lazy and crazy
29.12.2013 13:09
Моите съболезнования за баща ти.Според мен трябва да отидеш на гроба му,аз мисля,че ако мога да ти кажа нещо за съня ти,то е че баща ти иска да отидеш на гроба му.Нормално е да сънуваш починал близък пред негови рожденни,именни дни...Отиди с лелите си и брат ти-може да иска и те да го посетят.Полейте му гроба с вино или вода,оставете парче с хляб,уважете паметта му и си тръгнете.Надявам се да съм била полезна.
2
0