Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалия си баща

Сънувах починалия си баща

Сънувах починалия си баща
Сънувах, настойчиво чукане по вратата. Отидох до кухнята и там видях, починалия си баща. Седеше до масата и белеше чесън. Много се изплаших.

Изтичах до хола и казах на вече, бившия ми приятел да дойде с мен и да види, че баща ми е дошъл в къщи. Той промърмори нещо и с нежелание и отекчение ме последва до кухнята.

Тогава, аз сякаш събрах смелост и започнах да викам все по-силно: Татко, татко. Но той не се обръщаше да ме погледне.

Може ли някой да ми помогне в разтълкуването на съня ми ? Днес е събота, ден на мъртвите. Дали покойния ми баща не се опитва да ми каже нещо ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
16.02.2011 13:33
Сънят ти е красноречив, пази се от неприятности. Починалите близки са най-добрите вестносци на една новина, била тя лоша или добра, и се явяват много рядко, само когато трябва да стане нещо. За това когато е нещо лошо и те са тъжни, когато е хубаво и те се радват. Директно никога не казват каква е причината.

От личен опит винаги когато сънувам починал близък да не ми говори и той да не ми обръща внимание, е на нещо лошо и винаги внимавам след това. И обратното, когато е хубаво нещо, той ти говори и се радва с теб. Пази се все пак и не прави необмислени постъпки.
0
0