Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам, че се грижа за дете много пъти

Сънувам, че се грижа за дете много пъти

Сънувам, че се грижа за дете много пъти
Вече няколко вечери сънувам, че се грижа за дете. Всеки път е различно дете, но винаги на около 5-6 годинки. Също така във всеки един от тези сънища винаги майка ми е наоколо и ми дава съвети как да се грижа за детето.

Аз лично нямам деца все още, нито има повод да сънувам това. Не планувам деца в близките няколко години. Странното е, че винаги в съня си аз знам и чувствам, че трябва и свикам да се грижа за това дете, но не разбирам дали това е мое дете или на някой роднина.

Зададох си въпроса чие е това дете и нищо не ми хрумна. Когато имах същия сън отново вчера, си зададох въпроса чие е това дете, но сякаш веднага се изгубих и пак не намерих отговора.

Не знам защо става така, не искам деца, но имам тези сънища, и в тях се чувствам привързана към детето, сякаш то е най-важното за мен и в същото време дори не знам дали е мое.

Много пъти съм сънувала, че имам дете, и всеки път като се запитам откъде е това дете и кой е баща му още в съня си, сякаш някаква сила ме издърпва нанякъде и се събуждам.

Искам ми се да знам дали това означава нещо или просто подсъсзнанието ми си играе с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
50
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Кристиян
Кристиян
21.02.2012 20:59
Ето моята прогноза за този сън:
Ти ще трябва да вземеш много важно решение, което коренно ще промени живота ти,но ти ще се колебаеш и няма да знаеш кое точно решение да вземеш,както винаги ще се поведеш от мнението на друг човек и това ще бъде майка ти!!!
0
0